Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
b4rbie. A ty si bola v celkovej alebo v lokalke?
jenn, podla mna je to tak, ze ked si niekto zaplati celu operaciu, tak ju moze kvazi reklamovat... lenze ja som sla povodne zo zdravotneho dovodu, a hned mi ho trosku skraslil. ale problem je v tom, ze ja som neplatila plnu sumu kedze, to bol aj zdravot.problem. no neviem, uvidim co mi povie lekar,velmi pochybujem, ze by to bola jeho vina, skor mi to zle zrastlo. a bola som v ruzinovskej
ahoj lolka, ja som mala deviovane septum.. cize, zvlnenu chrupavku a nemohla som dychat jednou dierkou, a este k tomu som mala zlomeny nos, ale ten mi problemy nerobil. tak som sa dohodla s lekarom ze mi zoperuje tu chrupavku a hned mi zbrusi hrbolcek na nose...
b4rbie za opravu by si nemala platiť. A teraz si bola operovaná v BA?, povieš aspoň nazov kliniky? pre informaciu, meno nemusíš ak nechceš. Dik
ALL
baby, ked ste volali Červeňovi alebo Kováčovi, ako dlho trvalo, kým Vám dal termín konzultácie a potom na konzultačke termín operácie? Dík
jenn... dakujem, ja tiez tusim, ze to nebude len opuch, ale aj tak som strasne nervozna co mi povie lekar.a hlavne nestastna, lebo nos mi operoval aj zo zdravotneho dovodu. Takze oprava len tak nehorozi. Asi mi neostava, potom nic ine iba si nasetret peniazky a ist na dalsiu...
b4rbie
nos ti odpuchne do pol roka, ale tvoj prípad no neviem či je to opuch.
Aspoň, že chodíš na kontroly a môžeš mu to povedať. Kamošku operoval doktor, ktorý ju už vôbec nevolal na kontrolu po odstránení dlahy. Veď kvôli tomu sa chodí na kontroly, že ako sa nos zmení po nejakom čase a potom sa dorábajú nedostatky.
ahojte... ja som po plastike nosa dva mesiace... no zda sa mi strasne krivi, z boku je pekny, no zpredu akoby bol zvlneny, kost je vpodstate rovna ale ta cast ktora je uz akoby pohybliva je zvlnena, na kontrolu idem o tyzden ale nemam moc pocit, ze sa nieco zmeni. este dufam, ze je to nejaky vnutorny opuch, ale predsa je to uz dost po opke tak neviem...prosim, kedy vam uplne odpuchol nos? teda mala niektora z vas taky opuch, co by menil tvar nosa? dakujem
silvinkar
fotky ešte nemám,ale s výsledkom som veľmi spokojná,som 25 dní po opke,a nemám žiadne problémy.a skús isť ku gubovi na konzultáciu,tam ti všetko vysvetlí,nakreslí,a aj cenu ti povie...