Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Lola222
a ty chceš ísť na operáciu do BA?
a robí v celkovej... čo som strašne rada
Lola 222
ja som bola u Gubu na konzultácii, pýtal si 32tis. Robí len v lokálke. Za konzultáciu tiež platíš.
Potom som išla do BB ku Kováčovi - tam som neplatila nič za konzultáciu a bol veľmi milý. Za operáciu berie 700 eur.
septum znamena prepazka, ale tkanivo tejto prepazky je aj chrupavka
lola222, ja som bola v lokalke, no je jedno co ti poviem, ci ma to bolelo alebo nie... pretoze kamaratku strasne boleli tie prve kokainove tycinky, do kazdej dierky sa vsunu tri, a injekecie ani nevnimala.
mna kokainove tycinky steklili, len to bolo neprijemne ze mam tolko toho napchateho v nose. a injekcie to sa da vydrzat,urcite ti uz brali krv alebo davali injekciu, stipne to ale nic hrozne.
takze je to individualne, a zalezi podla mna aj na psychike, ta kamaratka sa rozplakala skor ako jej to zacali robit od strachu, tak to prezivala asi intenzivnejsie potom.no je stastna aka je teraz krasna, a sla by hocikedy zas, keby musle.
ale v kazdom pripade, su aj horsie veci... pre mna je to zubar.
jana, ja sa moc nevyznam, aj ked mi to robii...tak potom som mala asi oboje, lebo v papieroch som mala ze mam deviovane septum, a pri operacii som pocula ako vravel lekar nieco s nerovnou chrupavkou.. tak som si to spojila... v konecnem dosledku je to aj tak jedno lebo teraz mi to aj tak nepomoze...
b4rbie
ahoj, septum nie je chrupavka, ale nosná priehradka. podstúpila som septorhinoplastiku, tak to viem......