Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Lola222

imperis
Vieš ja to mám bližšie do BA..ale tak 32 tisíc sa mi zdá strašne veľa..a ešte k tomu v lokálnej. 700 eur znie lepšie. Takže by som možno išla aj do BB. A ty to už máš za sebou? operoval ťa Kováč?

imperis

Lola 222

ja som bola u Gubu na konzultácii, pýtal si 32tis. Robí len v lokálke. Za konzultáciu tiež platíš.

Potom som išla do BB ku Kováčovi - tam som neplatila nič za konzultáciu a bol veľmi milý. Za operáciu berie 700 eur.

Lola222

b4rbie
A koľko si platila? viem že tebe niečo asi hradila aj poisťovňa, ale nevieš koľko by to vyšlo normálne? Lebo tá narkoza je asi drahá...ale zasa lokálky sa bojím. Alebo nevieš koľko platila tá tvoja kamoška? Prosím ťa nemohla by si mi poslať aj fotky tvojho nosu?

b4rbie

lola222, ja som bola v lokalke, no je jedno co ti poviem, ci ma to bolelo alebo nie... pretoze kamaratku strasne boleli tie prve kokainove tycinky, do kazdej dierky sa vsunu tri, a injekecie ani nevnimala.
mna kokainove tycinky steklili, len to bolo neprijemne ze mam tolko toho napchateho v nose. a injekcie to sa da vydrzat,urcite ti uz brali krv alebo davali injekciu, stipne to ale nic hrozne.
takze je to individualne, a zalezi podla mna aj na psychike, ta kamaratka sa rozplakala skor ako jej to zacali robit od strachu, tak to prezivala asi intenzivnejsie potom.no je stastna aka je teraz krasna, a sla by hocikedy zas, keby musle.
ale v kazdom pripade, su aj horsie veci... pre mna je to zubar.

b4rbie

jana, ja sa moc nevyznam, aj ked mi to robii...tak potom som mala asi oboje, lebo v papieroch som mala ze mam deviovane septum, a pri operacii som pocula ako vravel lekar nieco s nerovnou chrupavkou.. tak som si to spojila... v konecnem dosledku je to aj tak jedno lebo teraz mi to aj tak nepomoze...

Jana C

b4rbie
ahoj, septum nie je chrupavka, ale nosná priehradka. podstúpila som septorhinoplastiku, tak to viem......