Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
matiska:
vyrazka by nemala vadit ked sa to robi vo vnutri... mna operovali poslednu tak to az okolo obeda som isla... rano okolo 8 ta pride kuknut doktor a mozes ist
pepkaa
Dakujem za informáciu. prave riesim este vyrazku na nose dufam ze ta uz vadit nebude.a ked mám prsit na 9tu tak kedy by ma mali zacat operovat?? a na druhy den ta kedy pustili?
luna
ja idem presne na spicku kost aj prepazku.dakujem uz sa zacinam bat.
pepkaaa:prosim ta, mohla by si mi poslat tvoje fotky pred a po aj z predu?Budem velmi rada.Este sice nie som uplne rozhodnuta ale asi pojdem ku kovacovi.Ty si s vysledkom spokojna?
matiska:
rano ides s vysledkami k doktorovi a on sa ta opyta na tabletky, potom ides na izbu a aj tam sa ma sestricka pytala co som uzivala, do nemocnice som si brala dost veci, ale vela som z toho nevyuzila na oblecenie iba spodok pyzama, lebo vrch ti daju...papuce si nezabudni a ak chces zupan... na kontorole som bola od operacie po tyzdni, mesiaci a este po troch mam ist tam ma bude uz aj fotit
Matiska:kedy ides?ide ti robit kost,spicku aj prepazku? Nech ti to dobre dopadne!!!
pepkaa
uz sa mi to blizi chcela som sa spýtať že čo sa deje ked ráno prides s vysledkami komu je dolezite povedat o tych liekoch a co si si zobrala do nemocnice.kolko je potom kontrol po opke mne tampony vyberu v BA
SimushQa
Na op. môžeš ísť až v 18, keď je ukončený rast tvárových kostí.
Ahojte prosiiim vas chcela by som sa opytat ze od kolkych rokov by som mohla ist na operaciu nosa ...nutne to potrebujem vediet
ahojte prosim vas viete mi poradit??
chcela by som si dat odstranit hrbolcek a zmensit nos neviete pribliznu cenu??
a za aky cas by som to mala bez modrin??lebo niekde som citala ze to trva rok kym nos bude zmeneny:(