Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sopcek

Ahojte dievčatá. No ja idem ku Kovacovi 10.2: ešte stale mam čas, ale už teraz sa bojim. ako to dopadne. stale sa kukam do zdkadla a rozmyslam ako mi ten nos spraví. Mne ide prepážku narovnávať a hlavne ja mam dost velký hrbol- tak ten mi bude zosekavat. Co ste boli u Kovaca ma pls upokojte trosku a povzbudte. a nauzaj ste nic necitili?? a aka je to bolest po prebudeni???dikes za info a prajem kazdej nech je nošte skoro fit

imperis

luna

ja som 5 dní po opke....lamal mi kosti po bokoch na 4 krat a zbrusoval hrbolček a trošku podvihol špičku.... nos som ešte nevidela tak....

pepkaaa

luna:
mne posuval prepazku vo vnutri nosa, upravoval spicku a asi aj maly hrbolcek, som spokojna aj ked stale dufam ze to mam este trochu opuchnute, lebo inac budem lutovat, ze som si ho nedala zuzit..

pepkaaa

matiska:
ja viem urcite ze lutenyl a duphaston mozu byt, o tom tvojom lieku nic neviem, ale ked ti to doktor predpisal tak snad vie co robi... zajtra drzim palce, neboj da sa to v pohode zvladnut :)

imperis

LadyGaga

záleží od toho kto ti to bude robiť....napr.v BA Guba okolo 30tisic... Kováč v BB - u neho som platila 700 eur.
Približne rok trvá než nos nadobudne konečný tvar...Ale do 3 mes. by mal byť odpuchnutý a už v pohode....
S tými modrinami-záleží od organizmu...niekomu zmiznú za týždeň, niekom za tri.... Mne doktor povedal že budem mať modriny a nemala som vôbec žiadne...

luna_

Matiska:neboj sa, vsak ked ti ich predpisal gynekolog,kt. vedel ze ides na op. tak to urcite bude v poriadku.

Pepkaaa:tebe tiez robil kost,spicku aj prepazku? Si spokojna s vysledkom?

Matiska

pepkaa
JA sa len bojím aby ma neposlal domov kvoli tym tbletkam co berem na menzes.Ja som sa uz s nim neveedela spojit lebo tam nebol ze je na konferencii a pride az v utorok na operaciu.Mozno ze mi pichnu nieco by som tak nekrvacala lebo kolegyna pred 10rokmi bola a kvoli tymto tabletkam jej lekar hrozne vinadal. ale ja za to nemozem mne ich predpísal gynek. ze ine mi uz nestihnu zabrrat..

jenn01

Baby, neviete prečo sa k niektorým doktorom nechodí na kontrolu po tom čo vam daju dole dlahu? Čo si o tom myslíte? Že nechce vidieť svoju prácu aspoň po troch mesiacoch, keď to odpuchne?
Veď najviac nedostatkov je vidno, keď to odpuchne a za to nemôžme ani my a možno ani doktor, že ako sa zahoja jazvy a ako sa to zrastie.