Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Anaid

b4rbie: aha no nevadi, pretoze ja sa rozhodujem medzi nimi dvomi..tak ak by si bola taka dobra..rockerkad@azet.sk ..dakujeem..:)

Anaid

b4rbie: ahoj aj ty si bola u Kovaca? mohla by si aj mne poslat fotky? lebo ja s a k nemu tiez chystam..bola by som velmi rada..:)

b4rbie

luna_
dakujeeem, a z boku je fajn, to z predu to je vino, uvidim ale ked to uuuplne odpuchne ci to bude tak velmi vidiet... ak ano tak ma caka dalsia opka... no ale asi az o rok ked bud mat volny termin...

fusakla

Ricchi: jeho na tej stranke nenajdes on je sukromnik, sidli tam, ale cez net ho nenajdes

All: pls bol niekto z vas uz na druhej operacii u Kovaca, s tym, ze si dal doopravovat nejekae drobnosti, ako ked sa mne urobil taky maly vyrastok po lamani kosti, je to normalne stava sa to, ale rozmyslam, ze si to chcem dat zreparovat, a hradim si to sama? ci sa to berie ako reklamacia?

Jana C: ak to nie je tajmostvo, mozem vediet preco ides na opku uz 3ti-krat? lebo asi aj ja by som sla este dat taku drobnosti vyladit, ked si precitas sekciu all, dakujem

PS: RADSEJ MI ODPISTE NA MEIL, ja sa tu akosi v poslednej dobe dostanem raz za cas andrea418@centrum.sk, DAKUJEM

Ricchi

Dobrý deň,bol som na stránke polikliniky v Banskej Bystrici,prezeral som si oddelenia plastickej chirurgie aj ORL,ale Dr. Kováča som nikde nenašiel.Poradíte mi?Ďakujem..

pepkaaa

matiska ahoj,
no vidis ako rychlo to ide, neboj tentoraz ti termin urcite nepadne a coskoro budes doma aj s dlahou :) nemusis sa nicoho bat ja by som sla zase kludne aj za teba :)inac overila si si norethisteron aj u kovaca? a co sa tyka mna tak vo stvrtok som bola na kontorole mi vytiahol stichy a ze mam spicku este trochu opuchnutu tak dufam, ze tym kuskom sa spravi nejaky zazrak, lebo spredu mam nos sirsi, ale s tym ako to vyzera z boku som spokojna

Matiska

pepkaa
Ahoj ako sa máš.Ako to s tebou vyzerá si spokojná? ja už v utorok idem na opku tak hadam mi uz nic do toho nepríde.Musela som si ist dat ale oddialit menzes dokt. mi dal na to norethisteron.Napiš mi prosím čo nove.:-)))Ozaj a Adka POP sa nejako neozýva škoda ona by už mala byť celkom OK