Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imperis, ja som sa tiez divila preco som mala tak tu dlahu nad nosom... mala som ju prelepenu vseliako, ale aj zvrchu cez celo. a aj mna lamali aj brusili tak nemaj boja
ahojte, vie mi niekto z vas poradit kvalitneho plastickeho chirurga z okolia Bratislavy?
Dakujem
ahojte vie mi prosím vás niektorá, ktorá má už za sebou operáciu povedať ako ste mali upevnenú dlahu? Lebo ja ju mám upevnenú po bokoch, ale z vrchu mi neprilieha na nos ...je cca pol cm nad nosom a pritom mi robil aj hrbolček aj lámal kosti po bokoch ...
ďakujem
Fusakla ak pôjdeš k tomu čo ťa operoval, tak reoperacia je zadarmo. Teda mala by byť. Ja poznam Kovača iba z tohto fora a podla toho si myslim, že je to super človek. Jednej babe čo tu písala, povedal, že keď sa niečo zle zrastie, tak sa to dá opraviť. Stava sa to. Takže kľudne sa ho choď na to opýtať.
A tebe sa to po akom čase spravilo? Hneď po operácii si to nemala?
fusakla:kedy si bola na op.? Urcite tam chod na kontrolu, vsak on ti povie ,ci je to nejaky opuch a upravi sa to este al. ti to upravi on.Ale urcite sa neboj a chod tam.A nedohodli ste sa na nejakej kontrole?
jenn01: ako dobre poznas Dr. Kovaca? ja som bola u neho na operaci po zlomenine mi sa urobil malinky hrbolcek, ale chcela by som ho prec, a len aby si nemyslel ze som nejaka blba, ked otravujem s drobnosotu , ale chcem to na poriadku, a nevies ako to je ked to je u toho isteho lekara, ci to mam v ramci reklamacie?
JanaC prajem ti aby ti tato tretia op. už vyšla podla tvojich predstav a dr. Kovač je človek, ktorý ťa určite nepošle preč so slovami:
"veď je to dobre čo tam chcete ešte robiť".
Pretože, títo chirurgovia by mali byť aj trochu psychologovia a pochopoiť naše pocity, či je to prvá op., alebo reoperácia. ale bohužial najdu sa aj taký čo to nechcu pochopiť a radšej vyslovia tieto slová.
FUSAKLA
lebo vyzerám jak nosatá p..., preto idem na 3. opku, v ktorej ma podporuje aj moje najbližšie okolie, vzhľadom na to, že si nikto nevšimol žiadnu zmenu. Rada by som už konečne mala malý nos
Ahojte nevie mi niekto z Vás poradiť či možem brať pred operáciou Norethisteron na oddialenie menzesu? Brali ste to už niekto?Doktor tam nebol dnes som s nemala koho spýtať a už si musím dať tabletku.Prosim Vás o radu dakujem hrozne moc. Už mám druhy teremín a nerada by som ho kvoli tomu to musela odvolať. dakujeem.