Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

jenn01

Fusakla, ak ti to vadí, a spraví ti to tak tam choď, šak ty budeš s tým nosom žiť. No nie? A povedal ti, že po roku ti to opraví? Nos je taka vec, kde je všetko vidno, to nie su uši čo sa daju skovať pod vlasy, keď sa operácia nepodarí presne.

fusakla

jenn01: neviem mne sa zda ze po operacii som to hned nemala ale ked mi dal dole dlahu tak som mala opuch, ale asi potom sa zacal robit ten vycnelok, no a na to mi povedal, ze by to nechal zatial tak, ale ak by bol nejaky problem mam sa objednat, a myslim si ze e to probelm, ale ncheam to az na leto, bo moc od opky nemam, a rok apson treba pockat ako sa to cele usali udajne...a tiez nie je rozumne do too ist teraz asi aj podla mna

luna_od operacie mam zhruba 4-5 mesiacov ak dobre ratam, vyssie som pisala aj jenn01 tak tam je aj to co mi pvoedal a dakujem

luna_

imperis:dakujem za odpoved,urcite vysledok zavisí od povodneho nosa,ale mne sa zda,ze kazdy lekar by to urobil inak,kazdy ma svoj "rukopis",niektory ubere viac, iny menej...preto by som chcela vidiet tie fotky...a ani na konzultacii mi ziadne neukazali:(...

baby, ak budete ochotné poslat mi nejake fotky, budem velmi rada,tiez zvazujem Kovaca, Gubu al. Kostala(lunana9@post.sk)

Lola222

sopcek
Prosím ta platila ti niečo aj poistovna? Ked si mala tú prepážku robenú? Lebo ja ju mám vykrivenú a chcem íst aj na estetickú opku. Chcela by som íst asi ku Kováčovi. Nemáš náhodou nejaké fotky?

All
Prosím aj mne by pomohli este nejake fotky. Viem že každý nos je iný...ale aj tak...tá zmena ma utvrdzuje v tom že to chcem aj ja. Chcela by som najma fotky od Kováča...alebo Koštála, prípadne Gubu. dakujeeem

imperis

luna

ja žiadne fotky nemám....a v podstate ti to ani nepomôže lebo každý nos je iný...a spraví ti len a len taký aké budú tvoje dispozície...

imperis

lenka_11

po operacii som nemala žiadne bolesti - a teda ani tabletky od bolesti som vôbec nebrala, nebolo mi ani zle po anesteze.... Je dobré deň pred operaciou piť veľa tekutín - čo sa do teba dá - potom by ti po anesteze nemalo byť zle... Mňa jediné čo začalo bolieť je včera a to prepážka - s tou mi ale nerobil nič pokiaľ viem...ale asi je taká obolená kedže mi to robil všetko z vnútra a nerobil žiadne rezy...

luna_

baby,prosim vas,ktore ste boli Kovaca,mohli by ste mi poslat nejeke fotky pred a po? Velmi mi to pomoze v rozhodovani, dakujem vopred moj mail:lunana9@post.sk