Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
baby,prosim vas,ktore ste boli Kovaca,mohli by ste mi poslat nejeke fotky pred a po? Velmi mi to pomoze v rozhodovani, dakujem vopred
Matiska:drz sa zajtra,nech ti to dobre dopadne!
matiska:
ja som si tiez nabalila sladkosti a pitie, ale vsetko som aj domov doniesla... este na ranajky sme mali zemle dobre boli len usta sa mi moc otvorit nedali :) tak dobru noc a neboj da sa to v pohodicke zvladnut inak na rano si zober nieco na zips na oblecenie aby si to nemusela cez hlavu obliekat... papa o dva dni :)))
matiska:
a este som zabudla napisat o tom jedle, to dostanes od sestriciek co maju nocnu tak okolo 17,18 tak nejak uz si presne napamatam, ale budes mat asi 3 polotovary na vyber... odporucam perkelt s cestovinou :)))
pepkaa
a jest ti dali? ja som si uz nabalila nejakých brumikov
pepkaa
dakujem uz mám asi doat informácii idem si lahnut lebo o 5tej stavam a o 6tej vyražame z BA.Tak na mna mysli papa
Ozvem sa urcite tak sa obcas mrkni. dobru nocku
matiska:
ja ked som sa prebrala na izbe tak som mala stresne sucho v ustach tak som poprosila aspon trochu na ovlazenie, ale napit sa mozes az tak o dve hodiny, asi preto sa caka aby ti nebolo zle... ale to som bola este otapena takze sa to dalo vydrzat
luna
ja som 5 dní po opke....lamal mi kosti po bokoch na 4 krat a zbrusoval hrbolček a trošku podvihol špičku.... nos som ešte nevidela tak....
lenka11
Ano ja idem teraz zajtra na opku.
pepkaa
dakujem za vsetky inosky uz som zbalena este som chcela vediet ze kedy mi daju pit alebo jest.Ozvem sa hned ako budem doma. Mne ho bude aj zuzovat kvoli prepazke by som ho mala siroky povedal lebo mne ju bude skracovat.Nech uz to mám za sebou.