Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

NEROZNODNA
ja ked som bola po prvej opke fialová a opuchnutá a to som mala kapucňu, všetci v nemocnici zízali jak trafení, tak som potom chodila radšej taxíkom až pred vchod :) My ideme ku Kováčovi až 12.2. ....

neroznodna

jana C
ty si sa pytala na dopravu busom, ja som ti len odpovedala ze po opke busom ist nemozes. ja som busom ist nechcela. a mne su pohlady ukradnute, nech si kludne cumia ;)

inak je to velmi jednoducho najditelne. vojdes hlavnym vchdom a na pravo je cedulka ze orl klinika...

Jana C

NEROZNODNA
tie pohľady by si ani neprežila :)) odvoz som si už splašila, len som musela preložiť konzultačku, lebo tam ideme s Kattty spolu.

SIMONETTE01
tel. číslo 048 413 2905. Je to v Roosveltovej nemocnici, poliklinika pre dospelých, ORL. Tak mi povedala sestrička ked som volala, ešte som tam nebola :)

simonette01

ahojte, chcela by som vas poprosit o kontakt na doktora Kovaca z BB a kde presne pracuje, lebo v tom mam trosku zmatok. Je to Marian Kovac? Chcela by som sa objednat na konzultacie, kedze tu na neho citam velmi dobre odporucania. Dakujem

neroznodna

Jana C
ja mam v papieroch od kovaca, ze nemozem ist hromadnou dopravou aj ze musi pre mna niekto prist.
neviem ci kvoli infekcii alebo kvoli comu nemozes ist busom.

mimmmi

Ahoj,zdravim vsetkych na fore, tuto stranku uz dlhsie, da sa povedat len anonymne bez prispevkoch sledujem a taktiez uz davnejsie uvazujem nad operaciou, teda upravou svojej spicky nosa. Nechcem od nikoho zobrat fotky, ale ak by bol niekto tak laskavy a mohol by mi nejake poskytnut , ak ju uz absolvoval a pripadne daz nejake rady, ktora klinika/lekar su podla skusenosti najlepsi. Mam ich uz zbehnute ako tak cez net, ale tam neziskate ziadnu skusenost a zial nikoho, kto by absolvoval tento zakrok nepoznam . Vopred velmi pekne dakujem doutzy87@azet.sk

miss_lili

jenn01
hej tuším u neho som bola, také neosobné mi to prišlo, dlho som čakala kým ma zobral, a že on operuje len v celkovej narkóze,že jemu je tka lepšie keby sa vyskytli dajaké komplikácie, čo sa mi moc nezdalo keďže čo som bola na iných konzultáciach tak tam mi povedali,že lepšie sa operuje v lokálke...a keď mi povedal cenu tak som vedela, že toto není pre mňa, lebo inde aj v estheticu to bolo oveľa lacnejšie...to je moja skúsenosť,možno ma niekto úplne opačnú:)

jenn01

Ozaj teraz su presťahovaný niekde pri Avione. Ale to je jedno. Takže ten cenník čo maju na stranke je bez anestezy? A za nu chcu 10000? To je sila. Dufam, že aj tie výsledky za to stoja.