Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Matika:ahoj, som rada ze to uz mas za sebou a ze to slo aj s tymi tabletkami:)Nostek je urcite poriadne opuchnuty, ved co vsetko vcera prezil! Nech sa ti to rychlo hoji a hlavne nech uz neboli.
lenka_11
ja som mala menšiu tamponádu než dáva keď robí aj prepážku.... noo nič príjemné to nie je ale dá sa to vydržať v pohode...z toho vôbec nemaj strach...
Matiska
aj mne tiekla stále krv... ale to sa ustáli - keď ti vyberie tamponádu už to bude ok....
pepkaa lenka
v nemocnici pohoda. ráno som dosla doktor ma pozrel a dohodli sme sa co mi bude robit.Potom som isla na izbu a bola som stvrta v poradi okolo 12 tej ma robil.pred opkou mi dalo oblobovacku a to ti je potom jedno kam ta vezu. na operanosm stole sa ta este nieco popítaju ani nevies ako a spis. potom taa hned na izbe budia.noc bola hrozna nespala som ani po dvoch tabletkach dychanie ustami je namahave. Bolesti mám skor tlaky ale mám od lekára tabletky novalgin.Modriny este nemám len opucham a stale mi tecie z nosa krv menim to kazdu hodinu.Neviem ci som taka opuchnuta ale fakt sa mi zda ten nos taky isty velky ako bol.
imperis:
dakujem za odpoved. A vyber tamponady si ako znasala, bolo to moc zle..?
Matiska:
Ahoj moja.. Akoze znicena? Az take bolesti mas? Beries aj tabletky proti bolesti.nepomahaju..? Mojko, teraz to mas spuchnute, preto mas pocit, ze nos je velky. Ako sa ti dycha cez usta? Mozes mi opisat cely predoperacny priebeh? Mas aj modriny? Drz sa nam.
matiska ahoj,
som rada, ze uz aj ty to mas za sebou..
ja som dosla z nemocnice v celkom dobrom stave, ale potom doma mi bolo o nieco horsie aj som viac napuchla... ty si mala koplikovanejsiu operaciu, ale tak jasne, ze tieto dni to budes mat velmi napuchnute... a ako si to zvladala v nemocnici?
jenn01: no ved prave, ako trosku to podla mna zacina byt vidno, a ja ked si to rpejdem mam tam malinky hrbolcek tak ja by somt o este raz podstupila, komplex z nosa mi zmizol , ale rpedstava hrbceka ma zas laka, chcem ho mat yv hladeny, a ked sa natiahne koza na nose rukami, tak to vidno take bielsie miestecko ytm ze je tam ten vycnelok, ale hadam to doma nebudu brat u nas nejake, ze zas vymyslam, bo frakt osm vdacna ze mi to umoznilim, a ze oco somnou lietaval, predsa som tomala hoidnu aj pol od bydliska, a braval si dovelenku, vies ja som velmi vdacna , ale pokial to mam zahrhnute ako reoperaciu, a ako orpavu tak to chcem vyuzit , chcem aby to bolo ako ma byt
Jana C: inak drzim tie palce, nech si spokojna
ahojte pepkaa luna aj lenka
uz som teda doma.No poviem vam ze som totlne znicena.Mam dost velke bolesti a stale mi krvaca nos,toci sa mi hlava tak nechodim aby som neodpadla.Dktor povedal ze to bolo komplikovana operacia lebo som mala prepazku uplne zdeformovau tak mi ju celu prerabal.Inak v dlahe mám pocit ze moj nos je rovnako velky ako pred tym neviem ale lamal mi aj kosti zuzoval spicku dosadovl kosticku medzi celom a korenom nosa.A zajtra idem na vyber tamponady ale uz teraz mi je z toho zle.Baby poviem vam ze som totalne znicena.Dufam ze uz to mam napuchnute v tej dlahe lebo jeto velke.Pepkaa aj ty si mala taky pocit?
FUSAKLA, JENN01
dík, ste zlaté. ja sa tiež spolieham na šikovné ručičky MUDr. Kováča, tak som zvedavá, či sa to bude dať aj 3. krát.... Nemám teraz doma comp, tak som tu pomenej
Caute, ja som bola na operacii priehradky pred dvoma rokmi, ale vratila sa mi naspat. Okamzite po odpuchnuti to bolo v pohode, ale tak dva tyzdne potom som mala nos zvonka uplne rovnaky, nic sa nezmenilo. Bola som vo Vojenskej nemocnici v BA. Bolo to zadarmo.
Tak uvazujem ze pojdem este raz a necham si ho vyrovnat aj z profilu, lebo tam mam taky hrbcek. Neviete co by to stalo a aka je pravdepodobnost ze by sa to vratilo spat??