Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

Baby ktore mate uz potom aj vám tiekla z nosa po vybrati tamponady na druhy den az taka voda doslova?mne to stale tece ak nelezim a este mi slzavie aj jedno oko.Uz som opuchnuta ale podliate oci nemam a to sa divym kedze mi doktor lamal kosti.Zajtra si to mám vaplachovat sterimarom a kvapkami colastop.Alebo máte nejaky iny recept?.

Matiska

lenka 11
ahoj no vcera to bolo dost neprijemne ale zvldl som to.dost sa mi potom spustila krv ale prastalo to.len dychat aj tak nemozem nosom lebo to mám teraz plne este krvi a soplou.vyplachovat si to mám zacat az zajtra.Po narkoze ma len bolel zaludok trochu ale za pol hodku to preslo.Dnes mám dost bolesti a zle sa mi je.Mám pocit ze mi ochrnuli 2/3tvare.musim si stale davat lieky je ich tam 20.

lenka_11

Matiska:
dakujem za cenne rady. Ja som z BA, ale den pred opkou cestujem do BB. Idem 11.2. a bude mi robit prepazku, zuzovanie nosika a dufam ze aj spicku...
Po narkoze ti nebolo zle od zaludka? Ako dopadol vyber tamponady, moc bolelo (aky je to pocit)?
Dakujem.

leoneta

bibka80: ahoj, žijem, s novým nosom som spokojná, už skoro celý odpuchol. Som rada, že som sa na to odhodlala. A čo ty? Už si sa rozhodla?

Matiska

lenka 11
No ked más prist na 9tu tak to urcite pojdes pod noz okolo 12tej. ale radsej pridi uz o tej pol az tristvrte lebo o 9tej on uz operoval aj v u´torok aj vcera.ty ides s kadial.Ja som nespala lebo ma stle dusilo bolesti som nemala len taky pocit ako by mi bilo srdce rovno v nose.mala som dve anginy a oni ti pri narkoze daju nieco do hrdla to ma rozdrzdilo.Kedy ty ides?a co ti bude robit?

lenka_11

Matiska:

nevedela si spat kvoli tej bolesti alebo kvoli tomu, ze si nemohla dychat nostekom.. A aka bola cesta domkov?
Ja mam prist na ORL o 9hod rano.. som si myslela, ze hned pojdem "pod noz".. ale z toho ako si pisala usudzujem, ze to ze tam mam byt rano neznamena, ze ma hned rano budu aj operovat... fuch..
Po prebudeni z narkozy ti nebolo zle?
Dakujem :o)

luna_

fusakla:ked ta ten hrbolcek trapi,urcite sa chod na to doktora opytat.A nemas nejaké fotky pred apo? Ak chces, budem rada ked mi posles(lunana9@post.sk)A ocko urobi urcite vsetko pre spokojnost svojej dcery:)