Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

pepkaa
a inak si teda spokojna? vsimol si to niekdo tu zmenu?Zajtra idem na kontrolu a da mi dole dlahu.ja mám uz tu dlahu trochu nakrivo jak som to mala opuchnute.ja som mala zasa v sprave ze mi robi gibus dorsi nasi a deviatio nasi.uz pochybujem o tej spicke ci mi ju robil.Inak ked mi to da zajtra dole on to potom este nejako formuje? alebo to hned len prelepi leukoplastom?

pepkaaa

matiska:
mne na konzultacii napisal na spicku, ze mam asymetricky lobulus... a na kontrole mi este nalepil lekoplast cez kost a spicku na 4 dni...ty to mas este opuchnute urcite nos nebudes mat velky ked ti ho aj zuzoval... to ja asi budem lutovat, ze som si to tiez nedala, lebo opravil mi nedostatky, ale aj tak ho mam spredu siroky, dufam ze to len ja vnimam tak kriticky a este sa mi to aspon trosku polepsi

Matiska

pepkaa
ahoj dnes rano pozeram na ten moj nosik a zda sa mi ze mi klesla spicka jak som ju mala dohora teraz mi uz neni vydno ani dierky skoro.To aj tebe? ked pojdem na tu dlahu v utorok myslis ze mi to este nejako vyformuje a zalepi nahor? nechcela by som aby mi to takto ostalo.Je to normalne nevies???? napis prosim .dakujem

Matiska

jenn01
povedal ze lepsie bez nich ale v pohode.Ja som ich brala tyzden pred operaciou tak povedal ze to neni take hrozne.

Matiska

lenka11
tabletky mozem tak 2 az 3 denne.Momentalne mám pocit ako keby mi ochrnula tvar.Ta tamponada bola neprijemna v tom ze ta to tak tahalo z nosa a ked to mas trosku prilepene tak to stipe po stranach.Bolo to neprijemne ale zasa nie tak ze by som tam odpadla.No neviem musim to mat asi velmi opuchnute ale modriny nemam vobec co sa mi zda zvlastne kedze mi lamal kost.No ved uvidim.Na bolest si davam aj paralen tak to striedam to ked ma boli hlava.

lenka_11

Matiska:

Mohla by si prosim objasnit ten neprijemny pocit pri vybere tamponady (neviem si celkom predstavit)?
Kolko tabliet Novalginu mozes uzivat za den?
Matiska, uz mas to najhorsie za sebou, blahozelam! :o)

bibka80

leoneta ja som bola u nejakych tych lekarov, no nie som rozhodnuta, chcem aj ku kovacovi pozriet, kazdy doktor sa tvari dost podozrivo, pocula som od nich uz vselico, strasne sa bojim, ked sa raz clovek sklame, nesmierne som rada ze si spokojna , nie je nad to ked sa clovek citi dobre, tak sa drz, ked budem mat nieco nove dam vediet.

Matiska

pepkaa
a ty sa ako más uz ti to odpuchlo.Nevies ako sa pise v lek.sprave ked ti robili spicku?Ja som sa dohodla ze ju chcem spravit tiez ale nazda sa mi ze ju tam mam napisanu a kedze mám ten nos taky velky nezda sa mi ze mi ju aj robil.