Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

pepkaaa

matiska:
radsej si nedavaj sama na spicku leukplast, ked ti to doktorka neodporucila... a ja som bola na prelepeni v utorok a povedal mi, ze v piatok alebo sobotu si to mam dat dole, tak jasne ze uz v piatok vecer som odlepila...

pepkaaa

imperis:
ja som nesla na hrbolcek lebo ja ho mam iba taky maly, mne nikdy neprekazal, ja som mala posunutu prepazku a spicku asymetricku... a to bol aj moj pripad, ked som mala leukoplast tak bol nos maly a po odlepeni som sa az zlakla, ale to postupne odpuchne

imperis

pepkaaaa

prečo myslíš, že ti ten hrbolček nerobil? veď preto si tam išla nie?

JA som dva týžnde po opke...keď som to mala prelepené 4 dni tak to vyzeralo super také malinke a teraz mam tie leukoplasty od nedele dolu a zdá sa mi že sa mi ten nos nejak zväčšil a ešte aj hrbolček sa urobil na tom istom mieste.... neviem či to je opuch lebo keď si to stlačím tak cítim normalne kosť....tak si nejak nemyslím že by som to mala opuchnuté.....

luna_

ax ax,petrus 86,petula5, sara17...davno ste tu neboli,ako sa mate,ste spokojne s nostekmi? Ake boli reakcie okolia? Prosim vas, ak mate fotky ,mohli by ste mi poslat na lunana9@gmail.com? Dakujem pekne, drzte sa

jenn01

JanaC
ahoj dlho si tu nebola. Už si bola za Kováčom? Ak áno ako si dopadla? Dúfam, že ste sa dohodli. Napíš...

Matiska

pepkaa
praveze nie mne dala len na nos a na spicku nie ja som jej hovorila ze ci na spicku netreba a ona ze nie ze to uz sa nedava.ale mne tak trochu padla tak neviem ci si ju tam nemám dat sama.hmm?nech mi to trosku drzi.ty si to tam mala tiez iba 4dni? aj na tej spicke?

pepkaaa

matiska:
mne nic nestlacal iba popozeral a prelepil... dal mi lepku cez kost a potom na spicku v tvare U ako keby mi ju chcel zdvihnut... tebe tak isto dala?

Matiska

pepkaa
az teraz som dostala domov doktor tam nebol dala mi to dole doktorka a doslo mi tak zle ze som odpadla ja som tam mala nejake dlazky co mi vyberala.uz si ho vidim len je siroky a tucnucky ece opuchnuty.tebe ho aj nejako doktor stlacal ked ti to dal dole?mne nie iba mi to hned zalepila a tebe ako tu spicku zalepil??

pepkaaa

matiska:
tak ako ti vyzera nos bez dlahy???
ja som mala napisane lahky gibus, to je asi hrbolcek... ale asi mi ho nakoniec nerobil lebo mne sa zda rovnaky

Lyla4

Dievcata, neviem ci tu najdem niekoho kto mi vie odporucit dobreho operatera v Kosiciach, ale bola by som vam vdacna za kazdu skusenost. Chcem si dat upravit nos. Robia to iba v celkovej narkoze? dakujem vam za info.