Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

imperis

matiska

ano ked mi dal dolu dlahu tak mi to trochu postlačal ale len malinko...potom mi to prelepil...ale špičku tiež nie...i ked trochu mi ju dvihal ale neprelepil mi ju .... povedal že tak to stačí... Neboj tebe sa vôbec nemusí nič objaviť ako mne...a možno to je len opuch a zmizne mi to... ja idem až za 3 mes.na kontrolu lebo som z daleka

imperis

matiska

ano u Kováča.je tomu dnes dva týždne od opky...naplaste som dala v nedelu dolu a včera sa mi tam objavil ten hrbolček...aj bol nos celkovo menší ked boli náplaste... mne lamal po bokoch kosti a zbrusoval hrbol....

Matiska

imperis
ked ti dal dole dlahu ti ho stlacal? dal ti aj na spicku leukoplast.Ja som mala smolu bola tam len nejaka doktorka a ta mi to len dala dole vybrala co mala a zalepila nos hore leukoplastom teraz sa obavam ze keby tam bol doktor tak mi zalepi aj spicku a pozre mi to odbornejsie.rozmýšlam ze si to zalepim samana hor aspon na dva dni tu spicku.nahnevalo ma to ze tam nebol ked mi to robil on

imperis

matiska

ano u Kováča.je tomu dnes dva týždne od opky...naplaste som dala v nedelu dolu a včera sa mi tam objavil ten hrbolček...aj bol nos celkovo menší ked boli náplaste... mne lamal po bokoch kosti a zbrusoval hrbol....

Matiska

imperis
Ahoj ty si bola tiež u dr.Kovača? Ja mam teraz týžden od opky a mám od vcera len lepky.tebe to ako zalepil co ti robil? mne prepazku spicku lamal kost a hrbol a este mi aj nadrabal kusok pri cele som mala jamku.tie naplaste budem mat do piatku alebo soboty.tebe sa to kedy objavilo ten hrbolcek?

Matiska

pepkaa
uvidim teda ale ta doktorka neniplasticky tak ona asi nevedela ja sa bojim aby mi ta spicka neovysla.aj ja to mam celkom normalne cez leukoplast a ked si ho dam dole to bude zasa asi inak vyzerat.uz sa bojim ked tu vycsina pise ake sa im urobili hrbolceky.ja si ju len tak jemne asi prilepim .

Jana C

JENN01
ahoj, idem k nemu na konzultáciu až 12.2., tak som zvedavá, či bude možná aj tá tretia opka. nechcem skončiť ako Jackson :)

imperis

Ďakujem.... noo dúfam že sa to vráti....lebo keď som to mala prelepené zdalo sa mi to krajšie...noo včera večer keď som si tam zbadala ten hrbolček ma skoro šlahlo....taak uvidíme...ale zda sa mi to moc tvrdé na to aby to bol opuch... :(