Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

imperis

noo líca som mala opuchnuté trošku tak po bokoch tak asi aj preto ten nosík vyzeral menšie.. smrkam noo da sa povedať že už tak celkom fajn len ešte mam prepážku takú obolenú tak...

Matiska

imperis
dufam ze to bude v pohode drzim ti palce. a ten hrbolcek je celkom tvrdi ako kost? si opuchnuta este aj na licach pod ocami a tak?

Matiska

imperis
a uz aj smrkas normalne? ja tam mam vela tych chrsticiek a nejde mi to von neviem ako to mám vybrat je to take tvrde

imperis

šak dúfam že to zmizne všetko čo najskôr... ale inak ja som spokojná -je to stále lepšie ako som mala tak som rada...
Ja už dýcham v pohode končene-ešte tam mam nejaké štichy ale to už samo vypadne....

Matiska

imperis
on tam neni celý tyzden má dovolenku.tak sa mu nedovolam.ale aj tak sa mi to odlepuje tak sa na to asi vykaslem.uz mi to aj tak nepomoze.no dufam ze ziaden hrbol sa neobjavi a dufam ze ten tvoj ti rychlo odpuchne.a tebe sa uz dobre dycha?ja mám stale na striedacku zapachate dierky mám tam asi tie chrasticky nechcem sa tam moc babrat.ty uz aj normalne smrkas??

imperis

ja myslím že tým stlačením len kontroloval či mi to pekne sa zrastá -rovno.... Mne povedal že to bola v pohode operacia...že by malo byť všetko ok. Ked budem chcieť tak možem aj po mesiaci prísť na kontrolu ale to ešte uvidím -keby mi to nesadlo tak pôjdem ale ak to je len opuch tak zbytočne... myslím že až tak za 3 mesiace sa uvidí čo a ako aj tak....

Matiska

imperis
ja som z Ba a idem tam 16teho februara.Ta doktorka mi to tak kazala.Som rada ze mi nepovedala ze za tri mesiace kedze dr.Kovac ma vlastne ani nevidel.ona mi to len pohladkala a nalepila.No sak uvidim ale ja ked som bola na konz,mi povedal ze pri tekejto kompl.opke sa moze stat ze ti zle zrastu kosticky ale ze to sa stane z 10 2ludom.A potom to opravi zadarmo.Ale tak dufam ze to nebude ani moj ani tvoj pripad.tak teraz neviem co mám robit s tou spickou lebo mne aj tu robil aby mi sedela k tomu nosu.Myslis ze to stlacanie k niecomu bolo???