Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imperis:prosim ta po 2 tyzdnoch uz nemas modriny alebo si ich prekryvas make-upom?Ak ti to nevadi,mohla by si mi prosim poslat fotky na lunana9@gmail.com?dakujem
lenka11
no mám to za sebou a tie dlazky to som tam mala nejako pripevnene aby ten nos drzal pokope. ked to vybrala som sa moc nepozerala ale vyzeralo to ako male cdcko.to ti tam nejako skrutia ale nie kazdemu podla toho co ti robia. to bolo neprijemne lebo to ti vyjde vsetko co mas v tom nose nahromadena za tyzden.trochu mi doslo na omdletie ale hned ma sestricky skriesili.prezijes to. ty más kedy opku??
Ahoj Matiska:
ake dlazky si to mala v nosiku? Mozes opisat? Ako ti je fajn, ze to mas za sebou..
Dakujem.
matiska:
ano aj mne sa zdal nos s leukoplastom mensi... a smarkat som zacala neskor, dlho som si len sprejom vyplachovala a cistila vatovymi tycinkami... a make up som si dala hned ked som si dala dole lepky
noo v práci o tom vedeli aj celé moje okolie...takže pohoda...jasne neni to nič prijemné ešte nanášať a úmývať make up... ešte to mam tiež také strnulé tak to robím veľmi opatrne...
imperis
co ti povedali v praci? vedeli o tom kam si isla? a ked si davas make uo dolu tak ta to neboli? ja som stale taka stiahnuta ze sa mi tazko smeje a lica mam jak ochrnute dufam ze to prejde.to foto nemás?
tie chrasty ti vypadnú samé
Matiska
ja už som v práci od pondelka, som sa pýtala v stredu ked mi to daval dolu či možem isť už v pondelok do prace a povedal že v pohode....takže už mám aj make up na tom...
pepkaa
ty si mala tiez taky pocit ze v tom leukoplaste bol nostek mensi?ty si kedy zacala smrkat? uz si davas nato aj make up?
imperis
no ved nerob predcasne uzavery treba nato cas.No a pred tym si mala aky nos nemás fotku?ja ti mozem poslat ale mám to iba v mobile.pred aj po.kedy ides do prace?das si nato aj make up. a tie chrasticky si si ako vybrala.