Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

lenka11
tie dlazky su tam nejako prepojene stichom asi lebo mne to vyberali tak ze v jednej dierke mi ako keby roztrihol jednu cast a potom sa to uvolnilo ale to som vobec necitila ako mi to striha.to bolo nic to ako keby odstrihol jeden uzlik.to sa nebooj potom je to povolene a vytiahne ti ho pinzetou z jednej aj z druhej strany.Aj to zvladnes a uz je to potom vsetko.stichy más asi ako ja vstrebatelne tak to nic.Dufam ze budes peknucka:-)))

danka000

Ak tu bol niekto z vás na druhej operácii u toho istého dokora, dali ste mu niečo za tu druhu operáciu? Peniaze aj keď nepýtal, alebo flašu, bonbonieru.. Ja neviem, či mu mam niečo kupiť, za opravu a ochotu, alebo nie.
JanaC môžem sa teba opýtať? Patrí sa to?

Jana C

LENKA_11
dík Leni :) ale ešte ma čakajú 2 mesiace stresov a možno si to aj rozmyslím. veľmi dobrý "kamarát" :) ma od toho odhovára, ale ja už to konečne chcem mať za sebou a nemať komplexy z 2krát operovaného nosa. prisahám, že teraz ma to viac hnevá, ako ked som mala škaredý nos od prírody

lenka_11

Jana C:

Jani, moc silno drzim palceky (asi by som v tvojej situacii isla do toho aj ja.. ked ta dlhodobo trapi vzhlad nosteka, treba to riesit..)

lenka_11

Matiska:
dakujem, si poklad. Esteze ta mam :o)
Rada sa potom s tebou stretnem.
Matiska, nevies s cim je zachytena ta dlazka v nose? Akym sposobom ti ju daval von (s akym predmetom sa ti štúral v nosiku :-D)?
Dakujem :o)

Jana C

LENKA_11
ja to stále zvažujem, lenže ak to nedokáže Kováč, tak potom už asi nikto. a nemyslím si, že by mi odobral viac tkaniva na úkor estetiky....

LEONETA
dík, si zlatá :) nemohla by si mi poslať nejaké fotky pred a po? mail jenny_nr@centrum.sk Bola by som ti veeeeeľmi moc vďačná :)

Matiska

lenka11 to je parada ze to mas vonku.tie chrasticky ti este vypdnu ked ti bude vyberat tie dlazky a potom neskor dalsie aj same vyberies zo soplikmi to pojde lahsie nemusis to nasiilu teraz cistit.Tak uz sa ti bude leopsie hajat to je dobre.tak by som rada videla ako to spravil tebe.mohly by sme sa potom dakedy stretnut a porovnat. hihi tak pis dalej ako sa mas ak nieco budes potrebovat kludne napis ja si to tu priebezne citam.viem ake to bolo ked som potrebovala poradit ja.:-))

lenka_11

sopcek a Matiska:

takze uz mam tamponadu vybratu (pekne dlha bola!). Mala som z toho cudne pocity a tiez tie cudne pachy po vybrati.. Nebolo to bolestive, skor fakt take neprijemne.
Ale hlavna vec, ze sa mi uz konecne lepsie dycha a kludne prehlta bez toho neprijemneho podtlaku v nose a zalahnutiu v usiach.
Pozeram do nosteka, mam tam kopec zaschnutej krvi a vidim tam aj tu dlazku, co mi drzi nostek pokope. Ta dlazka je tam akym sposobom zachytena? Takze Matiska vravis, ze ked mi budu davat von tu dlazku mam preventivne dychat len ustami, aby som neodpadla :-D

sopcek:
ten sexi chalan bol na izbe s dalsim chalanom, ja som bola na samotke :-D Obaja ti chalani boli len na prepazke.
Nemas nahodou nainstalovany skype? Ak ano, posli mi kontakt (alebo posli mailovu adresu a na nu ti zaslem ten moj).

Matiska

lenka11
ahoj no ja som si dala pre istotu novalgin pred tym vyberom som sa bala ze to bude boliet.ale dalo sa to vydrzat to ti vyberie len tamponadu ja som krvacala iba trosku hned mi tam dal nejake tyčinky na zastavenie a don´mov som isla uz bez nich.to len strcil a hned vybral.za tyzden mi vyberali dlazky z nosa to je ako cdcko a taktiez dlahu na nose.to bolo neprijemne ale nebolelo to len ma omámyl ten smrad ked ti to vyberu tak vsetko tam mas nahromadene a vtedy mi doslo tak na odpadnutie.A inak ja som tiez kýchala tak som sa hned dr.Kovaca pytala co mám robit a on ze mám kychat v pohode ustami.ja som mala este po angine tak ma hrozne dusilo a bolelo ma hrdlo.tak preto som nespala.po vybrati tamponady som uz potom aj spala lepsie.A vyplachuj si tou mosrk.solou to je dobre.

leoneta

Jana C: ahoj, chcem ti len povedať, že mne dr. Kováč povedal to isté. Až keď to otvorí, bude vidieť, čo mi tam zostalo po mojej prvej zbabranej operácií. Dnes som už 2 mesiace po operácií u dr.Kováča a neľutujem, že som do toho išla. Môj noštek je fakt o 1000% lepší a to som už vôbec nedúfala, že ho ešte niekedy budem mať pekný. Dr.Kováč je skutočne trieda a to ako lekár i ako človek. Po mnohých skúsenostiach s našimi lekármi je človek skutočne milo prekvapený jeho jednaním a starostlivosťou. Držím palce.