Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lenka_11

sopcek:

ahoj moja :o)
uz som ti napisala na skype. Inak dnes ma zacal nostek dost boliet (zatial najintenzivnejsie od operacie).. ale zvladame nejak.
Krasneho Valentinka prajem (aj ked sme mierne indisponovane..nevadii :o) )

mrkvus

Ahij ľudkovia. Ako si to tu tak čítam, tak mám z toho všetkého zmiešané pocity.Já mám problém, že mám na nose hrbolček a chcem ísť veľmi na operáciu nosa, ale veľmi mi chýba odvaha. Toľko som už o tom prečítala, ale skúsenosti ľudí, ktorí to už absolvobali sú na nezaplatenie. Ako ste si vybrali doktora? na nete ich je toľko, že vôbec neviem. prosím odpoíšte mi niekto, moc mi to pomôže v rozhodovaní sa. Dakujme vopred za kažú odpoved

danka000

Lenže najhoršie na tom,je že ja by som musela znova šetriť ak by som išla k inému a to si nemôžem dovoliť. Tak musím ísť k tomu istému aj keď už nebude taky milý ako pred tým,lebo vtedy išlo o peniaze, ale čo už. Ako by sme my za to mohli, že chceme vyzerať normálne.

Jana C

DANKA000
hovor mi... Ja študujem a musím si znova zaplatiť, lebo môj prvý doktor sa moc nevyznamenal.... ja mám také nervy! prečo si nedávajú pozor a nerobia to poriadne? ved si tým kazia meno. ja som toľko sťažností na toho môjho počula, že sa čudujem, že tam ešte vôbec niekto chodí...

danka000

Ahoj jasne, že som sa neurazila, len som nevedela, či sa niečo patrí dať,že ako to vlastne chodí, aby si o nme neviem čo myslel. Aj keď on za to možno nemôže, tiež sa mi to zle zrástlo, ako tu už niekto spomínal.
Ale máš pravdu, oni asi najviac zarabajú ako iný doktori, keď mesačne dostane peniaze od neviem koľkých pacientov na ruku, alebo od poisťovne za operáciu a to čo by som mu da by bolo asi na smiech. Možno by si to ani nevzal a to čo by som mu kupila si on má z čoho kupiť. My toľko nezarábame a ledva som si odložila vtedy na tuto operáciu, ktorá aj tak nie je OK.

Jana C

DANKA000
Danuš, dúfam, že si sa na mňa nenahnevala :)) Ja som to nemyslela tak, ako to vyznelo. Matkin síce napísal, že doktori sa cítia ako nadľudia, ale platia ich ako podľudí, s čím ja nesúhlasím, lebo plastickí chirurgovia majú kráľovské platy a netreba im nič navyše :))) Proste tvoj doktor spravil chybu a je povinný ti ju zadarmo opraviť. každý dobrý doktor uznáva reklamáciu a robí ju zadarmo.. držím ti päste!!!

sopcek

lenka_11

ahoj moja:-)tak som rada , ze sa ti uz lepsie dycha. a to sa mas ked si len troska opuchnuta. ja som veru dost a menim akosi vsetky farby sveta. momentalne uz zltnem trosku. sa najviac bojim ze ma zasiahne chripka a mozno ma uz aj zasiahla bo sa citim bez energie.
a moj kontakt na skype evinasop
napis ako sa ty máš

lenka_11

Matiska:

dik, si zlata :o)
Dnes som sa konecne vyspala (hned je to iny pocit)..
Bola si moc opuchnuta po operacii? Ja som nebola, len teraz po vybere tamponady som trochu viac spuchla pod ocami (vyzeram ako maly skrecok :-D ).
Inak, krasneho Valentina prajem, vela lasky! :o)

Jana C

DANKA000
teraz asi zareagujem trochu prehnane, ale šibe ti??? nedávaj mu nič!! už si mu raz zaplatila a časy, ked sa doktorom dávali flaše, bonboniery a podobné kraviny skončili s rozpadom ČSFR. a už vôbec mu nedávaj peniaze. ked ideš niečo reklamovať, tiež za to neplatíš. okrem toho, korupcia je tuším trestná. spravil chybu, tak nech si ju opraví. prečo by si mala znova platiť? ja som NIKDY doktorovi nedala ani korunu navyše. však by som sa na seba do zrkadla nedokázala pozrieť. sorry, že som na teba tak vyskočila, ale občas som trochu prudká :))