Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka_11
no neda sa dychat bo nos budes mat plny zaschnutej krvi. mna dnes mama donutila si vyplachnut tou morskou solou a nebolo to az take zle.a ja sa celkom vybuvam aj s otvorenou klapackou. a inak ste tam mali aspon sexi chlapa ana izbe nie?? taky simpos z brezna dosiel ked sme mi aj s Nikou odchadzali:-))
drzim palceky. a inak napis mi tvoje icq cislo si mozme cez icq pisat
Jana C:
moje.. naozaj treba velmi triezvo zvazit, ci ist do toho (ked ti Kovac povedal to co povedal).. Neodhovaram, ani nic podobne, len si to fakt treba premysliet..
sopcek:
dakujem.. uff.. uz nech mam po vybere tej tamponady.
Vobec sa este neda dychat nosikom? (aspon vyspat keby sa dalo)
Ozaj sopcek, co vsetko ti robil Kovac (aj prepazku)?
Neboj, to bol len snik, vsetko bude v poriadku.. Drz sa, zvladneme to nejak :o)
lenka_11
praveze to neboli , ale taky blby pocit ked ti vytahuje kilometer obvezu ci co to bolo. a zo mna zacala tak strasne krv tiec ze hroza. no dycham stale ustami a z nosa mi ide stale soplik. ale da sa. majhorsie je ze moc nemozem ani rozpravat , kedze som taka opuchnuta. a dnes sa mi snivalo v noci o vysledku a bol to velmi zly sen. drzim ti palce a zvladneme to len keby tie dni ubiehali rychlejsie
LENKA_11
zatiaľ nie, ale Kováč povedal, že tam mám jemné zvlnenie a dal mi kvapky. Ak sa mi dýchanie neupraví, tak mi zoperuje. Ale radšej by som si ju nechala takú, aká je. Nejako sa toho bojím..
Jana C:
dakujem, Jani :o) asi budem preventivne drzat cely dnik prstek nad hornou perou :-D (neviem, ci som na operacnej sale neprechladla, lebo ked som sa zobudila z narkozy, drkotali mi zuby a sestricka ma musela zakryt dalsim paplonom). Jani, viem, ze si to tu na fore uz urcite viackrat pisala, ale... operovali ti aj prepazku?
LENKA_11
určite aspoň mesiac nekýchaj a nesmrkaj!!! mne keď sa chcelo kýchnuť, tak som si stlačila miesto nad hornou perou a prešlo to. ale pár krát som to nestihla, tak som opatrne kýchla s otvorenými ustami, ale nebolo mi všetko jedno :)))
Jana C:
dakujem, Jani :o)
Neviem, ci mam normalnu tamponadu (robili mi aj prepazku). Aj teba stale drazdilo na kychanie? Co s tym, je to nezadrzatelne.. nemala by som kychat, ze..
JENN01
ved, to, že to bude na moje riziko a nemám istotu, že sa to podarí...
LENKA_11
ak máš normálnu tamponádu, tak ťa to bude "bolieť" asi tak, ako ked vyťahuješ tampon z nižšej časti svojho tela :))
sopcek:
a uz vies aspon trosicku dychat?