Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
LUNA_
robiť, nie rozbiť :)
LUNA_
iba špičku, možno prepážku, ak sa mi nezlepší dýchanie. ale tie bočné chrupavky mám už moc skrátené. a je riziko, že sa mi na špičke môže zvlniť chrupavka a mala by som zdeformovaný noštek. aj previs mi bude robiť. ja som bola z toľkých zlých správ v takom šoku, že som ani moc nevnímala, čo mi hovorí. a bude mi to rozbiť otvorenou metodou, takže mi pribudne ďalšia jazva.
Jana C: a co ti povedal Kovac,bude ti robit kost aj spicku? Co sa ti na nosteku nepaci?A ake su rizika dalsej operacie?
LUNA_
dík, ale radšej by som bola, keby mi niekto povie, aké je to správne rozhodnutie... :D
caute baby, prajem vam krasneho Valentina a krasne nosteky!
Matiska: uz ti dali dole dlahu? Ako vyzera tvoj nostek?
Jana C:drzim ti palce,aby si sa spravne rozhodla
MRKVUS
dík. ja tebe tiež
Dakujem moc za info, hlavne za to číslo.
A držím palce
MRKVUS
neviem o nikom, kto by to zažil. a aj tak sa vždy musí vychádzať z toho pôvodného. upraviť si to dokážem v počítači aj sama, hehe
Jana C
Myslela som to tak, že ťa odfotil a počítačovo formoval nos, aké sú možnosti, lebo som o tom čítala a nevedala som, či to je pravda.
MRKVUS
také veci, akože ukážka, ako budeš vyzerať potom, nerobí žiadny doktor :) všetko mi poriadne povysvetľoval, vyšetril ma (na rozdiel od niekoho...) a samozrejme, že mi povedal sumu. za konzultáciu sa neplatí