Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C.
Chcela by som sa ťa ešte spýtať, či sa platí aj za konzultácie, a či ti povedal sumu, koľko by ťa to všetko stálo. Dakujem za info.
Jana C
Dakujem.Už som vysadila pred vianocami.A aký bol na konzultácií?ukázal ti možnosti, ako by ťa zmenil?
MRKVUS
tento štvrtok som bola uňho na konzultácii (treba sa vopred objednať, tel. č. 0484132905) a keďže najprv musím vysadiť antikoncepciu, tak mám tak neskorší termín. ale myslím si, že ak ju neberieš, dá ti aj skôr. a do októbra to určite stihneš :)
Jana C.
Chcela by som sa spýtať, ako dlho si čakala na termín u Kováča? ja mám v oktobri svadbu, tak by som to chcela stihnúť dovtedy, aby som sa nemusela schovávať pred kamerou a nehambila sa za fotky.
dakujem za odpoved. Hľadala som na nete,ale nenašla som na neho kontakt. Ak by nevadilo, poprosila by som číslo, alebo mail ne neho. A ešte veľmi raz dakujem za pomoc.
MRKVUS
ja som si prvý krát vybrala doktora podľa vzhľadu :) a tiež podľa toho, že sa mi nechcelo trepať do iného mesta. keďže som dopadla tak, ako som dopadla, druhý krát som si vyberala podľa referencií a idem ku Kováčovi. termín mám 6.4.
mrkvus:
ORL znamena, ze je nosno-usno-krcny lekar :o)
Kovac posobi na Roosveltovej nemocnici v BB. Najskor treba ist na konzultaciu a tam dohodnete termin. Myslim, ze cakacia doba je unho kratsia ako u plastickych chirurgov v BA a urcite ta to vyjde lacnejsie (ja som bola u Kovaca a platila som 700 eur)
Lenka 11
A tu si bOla na operáciu u toho Kováča? a koľko to približne stálo? aby som mala aspoň predstavu DAKUJEM
Lenka 11
Dakujem ti moc, že si mi odpísala. Prosím ťa čo znamená ORL? a aká je čakacia doba na operáciu od prihlásenia?
A na akej klinike pôsobí ten dr. Kováč?
Dakujem moc za info.
mrkvus:
lekara som si vybrala na zaklade referencii. Najvacsie chvaly som pocula na dr. Kovaca z BB. Je ORL, co je dost dolezite (zaruka, ze rozumie nosikom a tym sa minimalizuje riziko, ze ti nieco pokazi)a ma vela vela skusenosti (operoval uz mnoho mnoho nosikov).
Operacie sa nemusis bat, v pripade celkovej anestezie necitis fakt nic (akurat sa dobre vyhajas na operacnom stole). Najhorsie je vydrzat 2 dni s tamponadou narvanou v nose. Ja som 3.den po operacii a zatial je vsetko zvladnutelne..