Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lenka_11

sopcek:

Ahoj moja :o) To si sa rozpravala so mnou :o)
Prezila som.. Zajtra ma caka tamponada (takze sa mam na co tesit..hovoris). Moc to boli? Kde Ti vyberali tamponadu?

Jana C

JENN01
zlatko, ty ma nechápeš... mne sa môže stať, že sa mi celý nos total pokazí... on totiž nevie, čo mi robil predtým doktor, tak mi nemôže dať nijakú záruku...

jenn01

Zober si fotku nejakú z časopisu odfotenú z boku, aby videl ako si to približne predstavuješ. On už určite bude dávať pozor aby ti neubral priveľa a by si nebola ako Jacko :)

sopcek

cawes dievky,. tak mam po opke u dr Kovaca. vse je ok az na to ze ma stve . ze sa mi neda dobre dychat. dnes mi vyberali tampobadu a zastavila som prevadzku na krcnom asi na hodinku isto. tolko krvi zo mna lialo a som si aj poplakala vam poviem. ale nemala som bolesti len ja krv nemusim. az inekciu mi davali aby sa mi ako tak zrazila. a uz je asi celkom aj dobre bo mi uz aj soplik tece z oboch stran a neviem sa dockat Utorka kedy mi vyberu tu dlahu. na co sa mam pripravit??, a som inak taka spuchnuta , ze to musel riadne polamat. ale hlavne dufam, ze to bude vse ok.

a mimochodom Matiska neviem ale mas take kucerave vlasky trosku?, mozno sme sa aj spolu rozpravali. ty si prisla a ja odchadzala. som ti davala uzitocne rady ak si pamatas. baby skore uzdravenie

Jana C

JENN01
určite sa ozvem, ak to nezruším. naozaj sa bojím... lepšie je mať škaredý nos ako zdeformovaný... neviem, čo mám robiť..

lenka_11

Matiska:

dakujem za rady :o)
Ta dlaha, to je to cdcko? :-D
Mam si zajtra dat pred vyberom tamponady Novalgin (aby to bolo zvladnutelnejsie)? Co je horsie, vyber tamponady alebo dlazky? :o)

Aj ty si furt po opke kychala?

Dakujem.

Jana C

JENN01
mám, ale až v apríli, lebo musím vysadiť antikoncepciu. som taká nahnevaná, že som hneď nešla ku Kováčovi. teraz musí opravovať, čo iný doktor pokazil.. ale ja mu verím, lebo ak mi to on nespraví pekne, tak v tomto štáte už nikto. je proste špička