Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
matiska
ahoj, noo nosík v pohode ešte stále opúcha ale iba tá pohyblivá časť by som povedala....a hrbolček mám stále....už mi ani tak nejde do tej strany ako som písala....zdá sa to byť v pohode -vlastne som došla na to,že sa usmievam tak trochu do pravej strany a tým pádom sa aj ten nosík tak ťahal...práve som mesiac po opke, na kontrolu ale nejdem vzhľadom na to, že to mám ďaleko a aj keby sa mu niečo nepáčilo na tom nose aj tak mi nepomôže....tak idem až nejak okolo 23.4. Tak som rada, že sa ti nosík páči. nefotila si sa? mohli by sme vymeniť foto.
MRKVUS
PN cca 2 týždne. Dlaha 7-10, max. 14 dní, najväčší opuch zmizne zhruba po mesiaci. Nos sa vraj mení hruba rok po operácii, Môžem potvrdiť, mám ho už dlhšie opuchnutý, čiže väčší než obvykle. Moje kamošky behali po verejnosti aj s dlahou, no ja som nechcela a ani nevládala, tak som si 2 týždňové prázdniny :) Toť postrehy moje a mojich 2 kamošiek
Ahjte baby.
Napíšte mi prosm Vás, tie čo ste boli na operácií, mám v tom chaos.
Ako dlho ste boli na marodke, alebo boli práceneschopné? Lebo podľa toho, čo tu stále čítam, tak vôbec neviem. Ja som objednaná 12.3 na konzultáciu. V oktobri mám svadbu, a dovtedy by som to chcela mať zahojené a v poriadku, ale podľa toho, čo tu čítam, tak som z toho zmätená.To ako dlho sa ten nos vlastne hojí?To po operácií a potom máte stále nos v dlahe, alebo tak niečo?prosím napíšte mi, lebo mám aj autoškolu a neviem, kedy si mám dať tú operáciu, ak sa ma spýta. Mám v tom fakt chaos, tak prosím po,ôžte, ktoré ste to už absolvovali, budem moc, moc vdačná.
Dík
sopcek
ale ja som bola v pondelok nie vcera.tak to sme sa nevidieli my.:-)))
pepkaa
ja sa do solarka este nechystam ale zislo by sa mi.trosku sa mi ta jazva zapalila tak beriem framikoin.Vidis mne ho zuzoval a pripadamy totalne siroky. doktor povedal ze to ma teraz tak vyzerat lebo o rok by bol zasa az moc uzky a to by nevyzeralo dobre.teraz mam opuch este aj vonkajsi aj vnutorny.mna bude fotit v aprili.
lenka11
ja som tiez mala tu spicku taku gulatucku ale uz mi dost aj klesla a zuzila sa mi.Kazdy mi ho chvali a to mam na nom este opuchnuty hrbolcek dufam:-)))) to budes mat ine aj ked si to das dolu tie lepky a o dva týzdne sa ti aj trosku viac zuzi cely.mne pripadal najprv taka bambulka a pomali je tensi.A ake bolo vybratie tych dlazok aj si ich videla?? ale uz sa lesie dycha teraz vsak..:-)))
sopcek
ja som bola vcera na 11.45 ale operoval tak prisiel asi o pol jednej.A zobral jednu kocku a mna hned po nej.To si bola ty? Dlhe hnede vlasy?
Miss_lili
Máš pravdu netreba všetkých hádzať do jedného koša sú aj taký, ktorý sa zaujímajú o pacienta aj nejaký čas od operácie či je všetko v poriadku, ale sú bohužial aj taký, ktorých to už potom nezaujíma.
Matiska a sopcek:
ahojte baby.
takze uz mam za sebou aj vyber dlazky a snatie dlahy z nosa.
Baby, poviem vam, moj nostek je uplne iny ako ten povodny. Zatial si nan zvykam.. vyzeram nejak inak.. Koncek nosteka mam taky gulatejsi (dufam, ze este kusok odpuchne...) Zatial si netrufam hodnotit (forma nosteka sa este bude menit..ako som sa tu docitala), ale ZATIAL musim povedat, ze je omnoho krajsi ako ten povodny a .. fakt doktor Kovac ma zlate ruky..
Matiska
Pocuj moja o kolkej si tam asi sedela??? ja som bola vcera davat dole dlahu som bola na 10.45 objednana