Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

miss_lili

Jana C
prepac nemyslela som na teba ze si povedala ze dr.kovac je naj na slovensku.a ked si cerpala info z netu,tam sa nepisalo o rizikach?ja som mala to stastie ak sa to da nazvat,ze na vsetkych 4 konzultaciach u roznych chirurgov co som bola mi vsetko vysvetlili,teda aj rizika,je to ich povinnostou a ku koncu s ama pytali ci mi je nieco nejasne na co sa chcem spytat...a este ku kovacovi,myslim si osobne ze tych kontrol po opke moc nerobi, ja som bola u svojho na kontrole uz 5x a to som 2 mesiace po opke a este ma caka jedna...neviem no,kazdemu vyhovuje daco ine..

pepkaaa

ahoj matiska,
ja to tu kazdy den citam, hm a spokojna celkom aj som lebo urcite je to o nieco lepsie, aj ked stale budem rozmyslat nad tym, ci by to nebolo este lepsie keby mi ho zuzil... na asi poslednu kontrolu idem v marci to ma bude aj fotit...a v solarku som bola akurat vcera to som mala 2 mesiace od operacie a sice som bola iba 4 minuty, ale na konci som dost citila ako mi to pulzuje v spicke

Jana C

MISS_LILI
ja som nikdy netvrdila, že všetci plastici sú zlí a jediný, kto vie robiť nosy je Kováč. Jeho som sa nemusela nič pýtať, on mi hneď všetko vysvetlil a hlavne ma varoval pred rizikami. všetky informácie, čo som mala pred prvými 2 opkami boli z netu. a keď už platím koľko prachov, tak by ma mal sám od seba o všetkom informovať a nie aby som zháňala info inde

miss_lili

Jana C
preto mi je to luto, ze si/ste natrafili na takeho chirurga,ale netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca a tvrdit ze dr.kovac je jediny sikovny chirurg na slovensku...a navyse od toho su konzultacie aby sa pacient pytal na vsetko,teda ja na mozne rizika,k comu patri aj zle zrastenie kosticiek alebo dokonca umrtie pocas celkovej anestezie....

Jana C

MISS_LILI
ja ti poviem tak, mňa môj plastik ani raz neinformoval o možných rizikách, ani o tom, že reoperácia sa môže robiť najskôr po roku. jediné, čo mi ohľadne môjho nosa povedal, bolo, že nikdy nebude malý a úzky... a kamoške ho zúžil priveľmi a Kováč jej ho musí rozširovať. moja dôvera v neho zomrela

miss_lili

ahojte....je mi luto, ze niektorym sa to zle zrastlo,co sa naozaj moze stat a stava sa to,ale tvrdit ze vsetci plasticky chirurgovia okrem dr.kovaca chcu z toho vytazit len peniaze a neinformuju pacientov sa mi nezda velmi fer...tak ako je vela nespokojnych pacientiek, tak je aj vela tych ktoru su velmi spokojne a chirurga by nemenilo...

jenn01

Niektorým ide len o peniaze a nie o pocity pacientov po operácii. Kebyže je nos po operácii cely do jednej strany tak bude niektorý chirurg tvrdiť, že je to dobre, len aby nemusel robiť zadarmo opravu. Bože veď prečo sú taký ja to nechapem.
Dr Kováč je asi výnimka na celom Slovensku, keď povedal že sa to môže zle zrásť a potom sa to da ešte upraviť. Jednoducho priznal, že sa to môže stať. A chce vidieť nos aj po nejakom čase či je to dobre.
Už len toto, že povedal svedčí o jeho dobrom charaktere. Iný doktori radšej nepovedia, že to nie je dobre a pošlu pacienta domov.

Jana C

JENN01
budeme si hovoriť.... keby som taká, tak sa na to vykašlem a chodím s takýmto raťafákom, ale ja chcem mať pekný nos a pôjdem si za ním....

jenn01

Najhoršie čo môže byť je, že plastický chirurg, ktorému veríte a dúfate, že to musí byť OK operáciu pokazí a ORL chirurg robí po nich opravy, napr zhoršené dýchania, alebo aj nos zvonku ako to musí opravovať dr. Kováč po druhých, aj keď nie je taký úplný plastický chirurg. No nemám pravdu?