Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

lenka11
hej aj mne sa zda rano krajsi ako vecer.To si vobec nevsimaj mne sa zmenil za dva týzdne ked som si dala naplaste dole asi o 40%.Ja som si tie chrasticky na silu nevytahovala oni mi postupne same zacali ist von a ked som to uz citila len som im dopomohla lebo su tamaj te stehy nechcela som sa tam moc rypat.

lenka_11

Matiska:
ufff... si ma potesila, ze ta bambula casom odpuchne :o)
Na dlazky som radsej nepozerala.
Uz sa mi ovela lepsie dycha, len mam este v nosiku chrasticky, ktore sa tam drzia ako klieste :-D
A vsimla som si teraz, ze na noc mi nostek viac spuchol (je taky masivnejsi).. Aj tebe zvykne?

Matiska

imperis
no ja som tiez presne tak isto s tym opuchom ako ty tiez si to citim ked si to chytam a hrbol tiez tak isto.No ja som tiez naposledy s frajerom popozerala aj nejake obchody:-))No mne povedal ze by som mala prist 27 ale potom ho napadlo ze tu nebude ale aj tak ked som z BA mám si vzdy zavolat pred tým den ze ci tam bude.Tak radsej tam potom cinkni.Ja mám dpmpbox@centrum.sk

imperis

matiska
noo veď ani na mne to nejak nie je vidieť, že by som to mala opuchnuté, ale na dotyk to cítim po stranách v podstate až to prechádza do toho hrbolčeka na vrchu....inak to je ok. Za ponuku ďakujem,ale plánujeme s priateľom tam ísť spolu a z toho urobiť malý výletík...keď už tolko krat som bola v BB tak by som ju aj rada spoznala -nie len nemocnicu ako doteraz:)ako som teraz pozerala do papierov tak mi tam napísal 24.4. o 12tej. Tebe kedy povedal,že tam nebude? ja mám adresu imperis@azet.sk tak mi napíš aj ty svoju.

luna_

Ahojte baby ktore ste boli u Kovaca,ste spokojne ako vam vytvaroval spicku? Prosim vas mohli by ste mi poslat fotky pred a po aj z predu na lunana9@gmail.com ? Som rada,ze ste spokojne, kazda pozitivna sprava povzbudi...len sa dost bojim tej spicky

Matiska

imperis
no ja som bola v pondelok ako som uz pisala.trochu sa mi zda ze ten moj hrbolcek ustupuje ale uz ani neviem ved furt si ho len studujem v zrkadle uz mi z toho sibe:-))Mne kazal prist na kontrolu 20.4. to je skorej lebo potom tu tyzden nebude zasa.Ja idem z BA tak by sme sa aj mohly po pripade dohodnut ked nemas ako ist.-)) ja som sa fotila na rylo do mobilu dam si to do PC a mozme si vymenit.Ked to budem maat poslem ti to.ja som teraz len tri týždne a uz to nemam velmi opuchnute.