Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka11
zajtra ti da dr.dole dlahu som zvedava na tvoje dojmi potom daj vediet.vcera som bola v cakarni a jedna kocka tiez bola na dlahe a ked vysla mala to pekne.
pepkaa
ahoj uz si sa tu dlho neozvala.co nove uz si spokojnejsia?ty ides kedy na kontrolu?chodis uz aj do solárka?
imperis
ahoj tak ako vyzera tvoj nostek teraz zmenil sa nejako?ja som bola vcera na kontrole trosku sa mi zapalila ta dierka kde mam rez tak mi dal dokt. framikoinovu masticku.Inak vsetko vyzera byt dobre ja mám tiez pocit ze ten moj hrbol sa tak zjemnil.tak uvidime ale on sam povedal ako si aj ty spománala ze k tomu sa vyjadri az po 3mesiacoch.to ma bude uz aj fotit.
LUNA_
na 90% áno, nebudem chodiť po svete jak zrůda...
Luna
Dobrý nápad, ale nepoznám
Jani takze ides,do toho?
All: baby neviete o nejakom programe,v ktorom sa daju menit crty tvare a dalo by sa odskusat aky nos by sa hodil k tvari? Na policii taky maju urcite,sice na ine ucely:)resp.nestretli ste sa s tym u niekoho na konzultacii?
LUNA_
ja som mala skracovaný nos iným doktorom, ale Kováč povedal, že mi ho zase skráti.. tak som zvedavá :))
oprava:lunana9@gmail.com
ahojte,baby ste spokojne ako vam Kovac upravil spicku? Mali ste niektora taky dlhsi nos,takze vam ho musel skratit upranou spicky? Prosim vas,ak mate fotky aj z predu, mohli by ste mi poslat na lunana@gmail.com ? dakujem...tuto temu by sme mohli premenovat na estet.op.nosa u Kovaca:)
MRKVUS
tak super, držím päste. uvidíš, Kováč je v pohode a poriadne ťa popozerá. ja nosím už dlho čočky, ale na nete sú aj o vyše polovicu lacnejšie, ako u očnej, či v optike, tak ak vieš parametre, nejaké si objednaj