Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

Ahojte všetci.
Tak dnes som volala Dr.Kováčovi a objednali ma na 12. marca. skorší termín nemajú, tak povedala sestrička, tak som zvedavá, čo mi tam povie a ked ma dá na operáciu.

JANA C
Dakujem za radu tie šošovky

lenka_11

neroznodna:

ahoj :o)
Kovac ti dohodne lekara v BA, ktory ti vyberie tamponadu (mne napriklad dohodol primara ORL na Antolskej: MUDr, Bartu)

neroznodna

ahoj,
baby co ste boli u Kovaca a ste z BA,
on Vám odporucil doktora na vybratie tamponady, alebo ste si ho museli niekoho zohnat vy? Dik

bibka80

leonetta, prosim ked nahodou budes niekomu posielat fotky posli aj mne, este som sa neodvazila ist do BB, na konzultaciu, n bibka80@azet.sk
ozaj kto ta predtym operoval, ak sa smiem spytat

Jana C

MRKVUS
myslím, že do dvoch tžňov by ti mali zmiznúť modriny. ale PN si vybav u obvoďáka, plastici to nedávajú :)

ZAKYNKA
fúha, to si teda neviem predstaviť, veď mi potom pošleš foto a rozšírim si obzor... :) a nemôžem sa teraz šetriť, musím čo najviac zarobiť. neviete o nejakom bočáku? :)))

mrkvus

Ahojte babenky. Chcela by som sa Vás spýtať, koľko zhruba budem PN, po oerácií? kedy budem môcť ísť do práce? nemáme ani predstavu. Podľa toho, čo som tu čítala, je to rôzne, tak neviem, čo a ako....

zakynka

Jana C

V spodnej časti nosa, tam kde bude robiť rez mam kosť cca.O,5 cm.Ta kostička mi tlaci hornu peru a tak spôsobuje, že pera pôsobí ovisnuto a opuchnuto.To by si musela vidieť.(ked ti potom po všetkom pošlem fotky tak uvidiš ten rozdiel).
Inač ja idem prvý krat a tiež mam strach z toho že ma bude takto otvorene operovať a tiež trošku anestezie.Ale myslim že už prešla dosť dlhá doba po poslednej tvojej opke,myslim že v maji si bola ked pamatam?Hlavne sa šetri a zbytočne namysli na najhoršie,musiš myslieť pozitívne a zbytočne sa nestresuj,uvidiš všetko bude dobre.Zbytočne sa nevyčerpavaj budeš potrebovať vela sil.Všetko zaleží aj od toho v akej si momentalne psychickej pohode.Mysli pozitívne a uvidiš podarí sa to.Velmi ti budem držať prsteky.Len nemaj strach,budeš v rukach odborníkov.Podarí sa to!