Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

pepkaa
ahojcek este nemas foto?Aj si niekto z okolia vsimol tu zmenu? a niekto ti aj poveddal ze ho mas siroky z predu?Rozmyslas uz aj nad tym ze si ho das upravit?

Matiska

lenka 11
a ako sa ti to paci zatial pod naplastami? Mne ich dali v utorok a dala som si ich dole v sobotu na obed aby to boli tie 4dni.Dufam ze ta nic neboli nemalo by.. Isla by si este raz??

luna_

baby prosim vas,ak budete mat cas mohli by ste mi podrobne popisat ako to prebieha u Kovaca ked rano pridete na op.a potom po prebudeni a co si tam zobrat,napiste mi prosim radsej na mail:lunana9@gmail.com...dakujem pekne a nech sa vam nosteky hoja do krasy

gina_b

utorok som bola na opke nosa a chcela by som sa poradit ci sa mi moze nieco stat s nosikom ked som prechladla a stale kycham :( tamponadu mi vyberal doktor dnes rano a po prichode domov som dostala aj nadcu :(

lenka_11

Matiska:

a kolko si nosila tie naplaste na nosiku? Ja som bola na snati dlazky vcera (streda) a hovoril mi, ze si mam naplaste dat dole v sobotu, resp. v nedelu (cize to vychadza na 3-4dni).
A dakujem, ze si ma ukludnila s tym nosikom :o)

Lola222

Ja stále volám ku Kováčovi a strašne mi to piští do telefonu...asi to je obsadené alebo čo...Dovolali ste sa tam hneď?