Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Imperis pepkaa
kedy mate pocit ze je opuchnutejsi rano al. vecer?
pepkaa
ahojcek este nemas foto?Aj si niekto z okolia vsimol tu zmenu? a niekto ti aj poveddal ze ho mas siroky z predu?Rozmyslas uz aj nad tym ze si ho das upravit?
luna
uz som ti napisala na mail podrobnejsie k tej opke:-)))
lenka 11
a ako sa ti to paci zatial pod naplastami? Mne ich dali v utorok a dala som si ich dole v sobotu na obed aby to boli tie 4dni.Dufam ze ta nic neboli nemalo by.. Isla by si este raz??
baby prosim vas,ak budete mat cas mohli by ste mi podrobne popisat ako to prebieha u Kovaca ked rano pridete na op.a potom po prebudeni a co si tam zobrat,napiste mi prosim radsej na mail:lunana9@gmail.com...dakujem pekne a nech sa vam nosteky hoja do krasy
gina_b:
kychaj cez usta (cez nosik rozhodne nie)
utorok som bola na opke nosa a chcela by som sa poradit ci sa mi moze nieco stat s nosikom ked som prechladla a stale kycham :( tamponadu mi vyberal doktor dnes rano a po prichode domov som dostala aj nadcu :(
Matiska:
a kolko si nosila tie naplaste na nosiku? Ja som bola na snati dlazky vcera (streda) a hovoril mi, ze si mam naplaste dat dole v sobotu, resp. v nedelu (cize to vychadza na 3-4dni).
A dakujem, ze si ma ukludnila s tym nosikom :o)
Ahoj Matiska :o)
miracle2004@azet.sk