Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ZAKYNKA
dali, lenže mne predoperačné robila vždy internistka a tá za to pýta prachy, ked to nejde cez poisťovňu. a asi ťa aj tak k nej pošle, lebo ona robí aj ekg a to robí ona. ale mne predtým robili aj testy na HIV v rámci predoperačných a v týchto papieroch to nie je... dali ti 3 papiere?
Jana C
no predoperačné vyšetrenia si musiš dať urobiť cez obvodnu lekarku, teda aspon mne to tak povedali. Dali mi papiere že čo všetko nesmiem pred operaciou, presný zoznam vyšetrení ktoré musim absolvovať(EKG,krv, moč,atď.) no a ked pridem pred operaciou rano musim priniesť tieto vysledky a celu zdravotnu kartu aby mohol anesteziolog určit pre mna spravnu anestezu.Tebe nedali žiadne papiere?
All
a ešte myslim že starostlivosť je tam dobra, lebo kym som sedela v čakarni an vyšetrenie tak asi tri krat musel primar odbehnuť na lôžkovu časť ked ho zavolala sestrička, takže je predpoklad že stale nas budu mať pod kontrolou kym neodídeme domov...aspon mne to tak pripadalo
ZAKYNKA
a anesteziologické ti spravia tam, či ako? lebo ja som si dávala predtým všetko robiť, ale to som bola v tejto nemocnici, tak neviem, ako to oni majú.. asi tam ešte cinknem. a lôžkové majú teda tam kde je ambulancia? baby, čo to už máte za sebou, ako to je???
ALL
ja mam sice tiež ešte len pred operaciou ale pytala som sa setričky nejaké informácie že ako to prebieha, takže treba prisť na dohodnutu hodinu, najprv sa absolvuje pohovor s anesteziologom, preto treba priniesť celu dokumentaciu, pytala som sa aj na odloženie osobných veci a sestrička povedala, že to kludne môžem nechať u seba teda na izbe že tam sa to nema kde stratiť ale zbytočne netreba nosiť šperky a operačne mietnosti maju hned na klinike, teda hned vedla ordinacie takže je predpoklad že budu asi rovnaké ako v celej nemocnici.Ale viac som sa nepytala:)
Matiska
aj ja by som chcela vidieť tvoje fotky. Pošleš aj mne prosím? je_nn@azet.sk
Matiska:
uz som ti odpisala na mail (mas krasny nostek, velmi sa ti hodi)
ALL
to by aj mňa zaujímalo, že ako to beží v BB nemocnici... dúfam, že lôžkové je krajšie, ako poliklinika.. sestričky sú milé? starajú sa tam o vás? všetko mi napíšte. dík ;-)
lenka11
pozri si mail
Matiska:
nostek sa mi paci coraz viac (zvykam si postupne na novy vyzor :o) )
Inak, dnes ma zacala nejak viac boliet prepazka..je hrozne citliva..
A ci by som do toho isla, keby som vedela, co operacia obnasa? zatial musim povedat, ze rozhodne ANO :o)