Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

ahojte, tak ja som bola na operacii minuleho roku v aprili, z vysledkom som celkom spokojna, teda je to velky rozdiel ako pred operaciou a to mi robili len spicku. avsak treba mi doladit este nejake detaily, takze idem na to teraz znovu. nos sa mi uplne zahojil po desiatich mesiacoch. dovtedy bol zospodku taky tvrdsi. robili ma v lokalke . je tu niekto kto ide na spicku druhy krat?

neroznodna

Ja som to prave teraz absolvovala a netreba hiv testy, sestricka sa na to 2 krat pozerala do tych papierov, ze co vyzaduju aj internistka sa divila ze nevyzaduju.
A prebieha to tak ze obvodna vam vsetko zoverie (krv moc) posle na to na lab vysetrenie, ked budete mat vysledky idete k internistke (ktorej vas posle obvodna) tam vam urobia ekg a vsetko zosumarizuje.Nakonec povie ci mozte ist na opku.

Jana C

ZAKYNKA
ja som to absolvovala už 2 krát, takže viem, čo treba. len som zvyknutá na NR nemocnicu a neviem ako to majú v BB

zakynka

Jana C

určite sa ozvem, obvodna lekarka mi povedala že operačne stačia tak tyžden pred zákrokom aby vraj boli čerstvé, takže idem 2.marca a potom ti dam vedieť čo všetko som absolvovala.

Jana C

ZAKYNKA
to bude super :)) mňa ked v NR operovali, tak mi vždy robili aj HIV testy, vraj sa to má pred každou opkou. ale v týchto papieroch to nie je.. poriadne si všetko zapamätaj, povieš mi :)

zakynka

Jana C

ano dali mi tri papiere. No a EKG mi budu robiť u nas v PP v nemocnici na zaklade odporučacieho lista od obvodnej no a testy na HIV mi robiť nebudu, ale to asi len preto lebo ja som darkynou krvi takže asi to nie je potrebné.Ale o tyzden idem na všetky vyšetrenia takže potom ti dam presne vedieť.