Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka 11:tak to si ma velmi velmi potesila:) No aj ja by som ho rada videla, tak ak budes posielat fotky,mysli prosim aj na mna(lunana9@gmail.com)dakujem
LENKA_11
ahoj, ja idem tiež ku Kováčovi. môžeš mi prosím poslať fokty tvojho nového nošteka? veľmi mi tým pomôžeš :)) dík. mail jenny_nr@centrum.sk
lenka11
No ahojcek tak som len cakala na to ako sa ti to bude pacit dufam ze si porobis aj nejake foto a posles mi na oplatku :-)) som hrozne zvedava a tesim sa spolu s tebou ze to mas pekncke..sak mail mas:-)))
luna_:
Ahoj :o)
takze naplaste su dole..a mozem povedat, ze som zatial velmi velmi spokojna.. Kovac ma fakt zlate ruky.
All: prosim vas ktore dni Kovac operuje nosteky? Len v pondelok a stredu alebo cely tyzden?
ano idem k tomu istemu lekarovi do ke, pretoze ja som s nim bola spokojna, my sme sa totiz uz na začiatku dohodli ze radsej vezmeme troska menej a pripadne to dokončime na dva krat ako raz a vela. s nosom som spokojna akurat milimetrik na strane by este trebalo ubrat
luna:
ahoj :o)
este som si nedala dole naplaste. Planujem to spravit az zajtra. Potom dam vediet
MONITAAA
ja už 3. krát :)))
Lenka 11: uz si si dala dole naplaste? Ako vyzera nostek?
Monitaa:u koho si bola?