Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mám hrbol na nose..
a čo by si chcela aby ti urobili
Ďakujem Monitaaa. Chcela by som isť do ULK, mám to len tu cez cestu.. ale ešte som sa ani neobjednala..
sabina myslim ze to zalezi od operacie, pretoze pri celkovej je napr potrebnych viac vysetreni ako pri lokalke a potom este od lekára, kedy ma voľné termíny, takze niekto o dva tyzdne niekto o pol roka aj viac
Ambitioins:
mne robil prepazku, ale to tak malo som mala posunute, ze mi to z vnutra napravil...hrbolcek ani neviem ci brusil ten neni moc vidno... najviac viditelne bolo odstranenie kriveho previsu na spicke, sirka mi bohuzial zostala rovnaka,nos sa zuzuje lamanim a to mi nerobil lebo sirku mam na hrane, ze som sa mohla ja rozhodnut a teraz lutujum, mohla som si to dat a mala by som pokoj
Ahojte,
chcela by som sa opýtať, že za aký čas po konzultácii je možná operácia. Ja som momentálne vo fáze rozhodovania a snažím doplniť informácie ktoré ešte neviem. Ďakujem..
hm janka tak to mi je fakt luto neviem si to predstaviť ani. ja som mala po prvej ovela krajsi nos ako pred op len som to chcela este trosku upravit, tak uvidime ako to dopadlo.
Ambitioins:
ja som bola na operacii 16.12.08 a tak urcite to nemam horsie, tie mensie nezrovnalosti co som mala na nose su prec, ale teraz lutujem ze som si nos nedala aj zuzit lebo to ze je z predu sirsi zostalo..takze nejaka velka zmena to nebola
admina
noo tak som zvedavá čo ti na to povie doktor -potom napíš:) ja idem až okolo 20-teho apríla to budem presne tri mesiace po....tak si ešte počkám. Tiež ten hrbolček tam mám stále, nie je nejaký výrazný -záleží od uhla pohľadu...ale myslím, že tam už ostane tiež ...tak som zvedavá čo mi povie na to