Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
no nie je to len o strachu ze sa človek nepreberie, toho som sa ja nebala, ale napr stale volim mensie zlo, ked nemusim neberiem tabletky od bolesti, antibiotika a podobne. viem ze nie kazda operacia sa da urobit v lokalke, ale ked ano, tak na čo potom celkovu? ale ved je to kazdeho rozhodnutie. a čo by si chcela o tej lokalke vediet?
Julia: je kopu inych sukromnych zariadeni a az taku sumu nepytaju takze aj tak mi to je divne :P
Jana: inac nechapem preco vsetci tocia tolko okolo tej celkovej anestezii a maju strach ved ake mnozstvo operacii sa vykonava v anestezzi a uz kolke roky a pripadov kedy to niekto neprezil je mozno jeden z 1000 aj to to nemuselo byt zapricene anesteziou a ked si zdravy,nefajcis neberes nejake lieky tak to riziko je este mansie
Bola som tam v celkovej 1 krat a v lokalke 2 krat. No ale stale to nie je dobre a už idem radšej k niekomu inemu :(
all
niečo o anestézii zdravi.idnes.cz
Ambitioins
Fedeleš pracuje aj v Ružinove, ak by si šiel za ním tam (teraz už nie, keď už si bol v Esthetiku), tak tam by si u neho platil predpokladam do 25 000, lebo to je štatna nemocnica, tam nemôže pýtať 60 000. Lebo aj anestezu tam hradí poiťovňa a aj prepažku. Ja som bola u jeho kolegu a platila som 17 000 v celkovej anesteze, pred skoro rokom v Ružinove.
Ale tu vidíš ten rozdiel toho isteho doktora v štatnom a v súkromnom zariadení.
AMBITIOINS
máš to všetko v maili :-P
AMBITIOINS
dobrá cena... celková anestéza stojí cca 5-6000 sk, cena za nos v nemocniciach je cca 21-25 000 sk už aj s anestézou. radšej jednu noc vydržím v štátnom zariadení, ako zaplatiť 3 krát toľko súkromnému zariadeniu.. už naozaj nevedia, čo za to pýtať