Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

no nie je to len o strachu ze sa človek nepreberie, toho som sa ja nebala, ale napr stale volim mensie zlo, ked nemusim neberiem tabletky od bolesti, antibiotika a podobne. viem ze nie kazda operacia sa da urobit v lokalke, ale ked ano, tak na čo potom celkovu? ale ved je to kazdeho rozhodnutie. a čo by si chcela o tej lokalke vediet?

Ambitioins

Julia: je kopu inych sukromnych zariadeni a az taku sumu nepytaju takze aj tak mi to je divne :P

Jana: inac nechapem preco vsetci tocia tolko okolo tej celkovej anestezii a maju strach ved ake mnozstvo operacii sa vykonava v anestezzi a uz kolke roky a pripadov kedy to niekto neprezil je mozno jeden z 1000 aj to to nemuselo byt zapricene anesteziou a ked si zdravy,nefajcis neberes nejake lieky tak to riziko je este mansie

julia123

Bola som tam v celkovej 1 krat a v lokalke 2 krat. No ale stale to nie je dobre a už idem radšej k niekomu inemu :(

julia123

Ambitioins
Fedeleš pracuje aj v Ružinove, ak by si šiel za ním tam (teraz už nie, keď už si bol v Esthetiku), tak tam by si u neho platil predpokladam do 25 000, lebo to je štatna nemocnica, tam nemôže pýtať 60 000. Lebo aj anestezu tam hradí poiťovňa a aj prepažku. Ja som bola u jeho kolegu a platila som 17 000 v celkovej anesteze, pred skoro rokom v Ružinove.
Ale tu vidíš ten rozdiel toho isteho doktora v štatnom a v súkromnom zariadení.

kybernetika

lu_la
ja som len pozerala fotky dievcat ktore uz robil. mne nerobil foto, lebo vraj je to nanič aj tak sa neda predpokladat ako ten nos bude vyzerat, pretoze je to š rozmerný útvar:)
ano ak by bolo niečo čo sa mi nebude pacit, opravi to zdarma..

Ambitioins

JANA:...Ze???aspon keby stal za to a mal nejake dobre ohlasy ale aj tak... nechapem co si tim chcel dokazat ci som naivny alebo vo mne videl zbohatlika co nevie kde vyhadzovat peniaze...ale som rad uz tam ani nevkrocim...ty sa chystas ku kovacovi??? uz mas termin operacie??

Jana C

AMBITIOINS
dobrá cena... celková anestéza stojí cca 5-6000 sk, cena za nos v nemocniciach je cca 21-25 000 sk už aj s anestézou. radšej jednu noc vydržím v štátnom zariadení, ako zaplatiť 3 krát toľko súkromnému zariadeniu.. už naozaj nevedia, čo za to pýtať