Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ansvet

Baby, ako tak čítam vaše príspevky, bijem si hlavu o stol, že som nepatrala po podobných stránkach skôr. Mám už po operácii v Chirmede a som z nej zúfalá. Veľmi ale fakt veľmi by mi pomohlo, keby ste mi mohli poslať fotky po oprácii u Dr. Kováča. Ja som totiž chcela čo najmenšiu zmenu a tak mi aj sľúbili, vyslovene som povedala, že nechcem úzky nos, no a hádajte, ako som dopadla.

Jana C

ZAKYNKA
gratulujem a závidím!! :)) môžeš mi prosím hodiť do mailu úplne všetky podrobnosti? som zvedavááá. dík. mail jenny_nr@centrum.sk

Monitaaa

ja som nezazila nejake negativne spravanie pri reoperacii, lekar mi sam navrhol čo by sa este dalo doladit. tak neviem. inač ja si myslim ze v dnesnej dobe by sa nemali spravat tak ako niektore opisujete, mali by sa snazit o pozitivne hodnotenia, ved kazdy lekar si uvedomuje ze zenske si na nete davaju rady a odporučania na kliniky a lekarov, takze pokial sa niekto takto sprava nechapem ze k nemu este niekto vobec ide na operaciu.

Jana C

PETULA5
ešte ma to len čaká :))
a dokymu nič nedávaj, zaplatila si mu až-až. na rovinu mu povedz, že TY si spokojná neni a kedy ti to mieni opraviť. bola by si hlúpa, keby mu znova zaplatíš, lebo každý normálny doktor robí reklamáciu zadarmo. a keďže sa jedná o tvoju tvár, rozhodujúce je to, čo si myslíš ty a nie on

julia123

Petula5
Každý chirurg ti povie že je spokojný a pritom môžeš mať nos aj celý do jednej strany, alebo dlhý k tvári, vždy povie že je spokojný. Sama potom musíš povedať aký maš problém. Nechapem to, ja som to zažila.
Viem, že nemaju radi opravy a hlavne zadarmo, ale čo potom mame robiť my, žiť s tak do konca života, alebo šetriť na to aby sme šli inde?

zakynka

Ahojte.Dnes som bola vyberať tamponadu z nosa a poviem vam, že bol to otrasný zažitok.Neviem si predstaviť čo to bude, ked mi budu vyberať z nosa tie platničky.Už teraz mam obavy.Inač som druhy den po operácii a celu tvar mam neskutočne opuchnutu.Ani lad mi nepomaha.Neviete mi prosim povedať ako to bude,ked mi budu vyberať tie platničky z nosa?Velmi to boli?

lu_la

All baby čo už máte po prvej opke
to ste aj niečo kupovali doktorovi, čo ja viem napr. dali ste mu nejakú fľašu pred opkou, alebo po nej, alebo nič?

petula5

caute kocky!!! po sto rokoch som sem zabludila, ale uz tu nikto z mojej doby nie je :)
ááá tusim Jana C :)
uz mas po tretej????
ja idem na poslednu kontrolu po 5 mesiacoch a hned sa dokyho opytam, ze kolko chce za opravu mojho nosu...neni teda vobec dokonaly..a za 32000 chcem byt spokojna...no na minulej kontrole povedal, ze on je ,,spokojny" takze mi nic ine neostava, len sa ho narovinu spytat, kolko chce za dorobenie :(