Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MONITAAA
keby si videla, akú mám skobu, pochopila by si prečo idem už na 3. operáciu Spolužiačka mi minule povedala, že môj pôvodný nos bol krajší, ako tento....

admina

imperis:

Ahoj, no velmi sem uz nechodim ale sem-tam sem nazriem. No myslim ze uz je zahojeny ani ho uz nemavam opuchnuty ako predtym. Ten hrbolcek tam zostal. Bud. tyzden idem na kontrolu tak uvidim ako sa dohodneme. A tvoj nostek ako???

Monitaaa

inak podla seba sa mi zda ze po troch mesiacoch je velmi skoro kedze mne sa nos menil postupne az do cca 10 mesiacov po operacii a po troch mesiacoch bol stale opuchnuty mierne a zo spodu trdy

julia123

Peniaze vždy chýbaju a navyše my ich musíme davať na taketo operácie, keď už nam to bolo súdené a nenarodili sme sa s peknými noštekmi ako ine dievčatá. Čo už.
Ja žijem teraz sama s dvomi deťmi a musím sa o ne postarať, ak by mi aj rodičia nepomohli, tak neviem ...

Jana C

JULIA123
mne doktor povedal, že nie skôr ako po 3 mesiacoch. že to môže byť až po roku, som sa dozvedela z netu. tiež mi veľmi jemne naznačil, že na mojom nose už nemá čo opravovať, ale ja keď sa vidím na fotkách, tak sa mi chce plakať. teraz idem na 3. operáciu ku Kováčovi a padne mi na to väčšina úspor :(( som študentka a nie dieťa bohatých rodičov, čo sponzorujú každý môj rozmar. na všetko si musím sama zarobiť

julia123

No lebo mne povedal, že musím počkať minimalne rok. Tak som čakala, potom som mala 2 oper. a ta tiež nedopadla dobre. A keď som chcela tretiu, tak mi dal najavo, že nema zaujem. A teraz musím ísť inde a našetriť najskôr peniaze. zase na to doplatia moje dve deti, ktorým som za tie peniaze mohla niečo kúpiť. Ale bohužial ich musím dať na ďalšiu operáciu :(