Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MRKVUS
na skype ee, iba na icq, ak by ti to pomohlo :)) škoda, že mi neukázal fotky, ale zas pár báb mi poposielalo, aj moju spolužiačku operoval a ja jej furt čumím na ten nos, lebo ho má veľmi pekný :)
ZAKYNKA
Prosím aj mne to hod do mailu, sme na jednej lodi, dík moc.mrkvus@post.sk
Jana C:
nie si náhodou na scype?
Jana C
zakynka bola u neho? a čo písala? kdez mala opku. ono to tak strašne znelo, kde mi hovoril, že to bude zložité, lámanie na 6-miestach nie je žiadna sranda. Riziko, že sa to zle zahojí, no neviem, neviem.... ale tie fotky boli super, aj chlapi tam bol odfotení a tí mali teda poriadne frňáky.... xi, xi
MRKVUS
mne fotky neukázal, ale za to som tam bola dosť dlho :)) Mne to bude robiť pravdepodobne otvorene, tak dúfam, že cez jazvu, čo tam už mám, nie že budem mať samé čiarky na nose :)) Neboj, dobre to dopadne. Operuje ako na bežiacom páse, tak to musí vedieť :) Zakynka to už má za sebou a veľmi si to všetko pochvaľovala
Jana C
Ahoj, tak dnes som bola na konzultácií. Dr.Kováč je fakt veľmi milý, porozprával mi o operácií, odpovedal na otázky, ukázal mi fotky. 15.4 mám termín opky. Povedal, že to bude náročnejšia operácia, lebo že mi okrem odstránenia hrbola bude musieť aj nos zúžiť a to sa dá iba tak, že mi ho poláme, ako povedal on. Ak by mi ho nezúžil, tak by pôsobil veľmi široko, a ako povedal z praxe, to nie je bohviečo. Bude mi to robiť vnútorne, nebudú potom žiadne jazvy.Vnútorné prepážky že mám dobré, tak by to nemal byť problém. Takže pocit mám z toho taký zmiešaný.... Jediné, čo bolo na figu, že som bola objednaná na 13.30 a zobral ma 14.15 a mala som pocit, že sa ma chce čo najskôr zbaviť, lebo mal plnú šakáreň ľudí. Takže tak. Predoperačné vyšetrenia by nemali byť staršie ako mesiac, povedala sestrička. A všetci pacienti prežili. Ináč tie fotky boli fakt perfektné, má zlaté ruky.
viete ja si myslim ze ani neexistuje lekar u ktoreho su vsetci spokojni lebo kazdy ma iny pohlad na to čo je pekne. takze čo sa moze doktorovi pačiť nemusi sa vam a naopak... a kazdy lekar ma par nevydarenych operacii bez toho to proste nejde. aj ked treba fakt sledovať či už tych nepodarkov nie je nejak vela... hlavne ak sa naruši funkčnost nosa a podobne. julka nie kovač, mne robili v chirmede
Monitaaa
teba operoval Kováč? Inak to maš velmi dobre, že ti doktor sam povedal čo by sa dalo doladiť. Niektorý taký nie su a dokonca sa k niektorým ani na kontrolu nejde. Asi im ide skôr o to ako sa budu na nich pozerať kolegovia, keď tam uvidia niekoho kto už u nich raz bol. To si myslim ja, a potom ešte tie peniaze niektorým vadia, že už nedostanú.
v ULK vraj robia len cez lokálku..dá sa to vydržať? alebo je to všetko cítiť čo sa robí?
Máte niekto osobné skúsenosti s ULK?