Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

julia123

Na reoperáciu môžeš ísť po roku, lebo sa musia zahojiť všetky jazvy a nos sa musí "usadiť".
Za reoperáciu sa neplatí.

Jana C

MRKVUS
v príbalovom letáku ku každej antikoncepcii je napísané, že sa má vysadiť minimálne 6 týždňov pred operáciou. mne sestrička na ORL aj pozerala, či tú moju nemajú v zozname, ale nemali, tak som ju radšej vysadila. ale vysadila by som ju, aj keby ju mali. radšej si ničím zbytočne nezamorovať telo

mrkvus

Jana C

ale o anitke sa na tej stránke nič nepísalo. Myslíš, že je problém, ak žena berie antiku dlho, cca 6 rokov? myslím, čo sa tej narkozy týka. Tam písali iba o fajčiaroch, a nadváhe....

Jana C

LU_LA
neboj, bude to dobré. ja sa tiež bojím, ale kvôli antikoncepcii.. mohla som ju radšej skôr vysadiť, ale bola som v tom, že sa to bude dať spraviť aj v lokálke, no bohužiaľ nedá :(

lu_la

Jana C
dik za tie info o celkovej anestézie, ale ja ssa i tak bojím, čo sa môjho zdravotného stavu týka tak mám asi problémy so všetkým, ale všade ma uisťujú, že to nebude mať vplyn ta tú narkozu ani následky, tak som teda zvedavá :)

lu_la

kybernetika
no ved jasné, preto mi nešlo do hlavy, že by ti robil fotky :) ked pôjdem k nemu na ešte 1 konzultáciu, tak si aj ja popytám nejaké fotky, nech som ešte kľudnejšia :)