Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

JULIA123
pokiaľ ja viem, septorhinoplastika je o tom, že ti spravia nos zvonka aj zvnútra (teda prepážku). Keby si mám znova vybrať, tak by som išla hneď k ORL doktorovi. Predsa sa len na tie nosy špecializujú, tak to musia vedieť najlepšie :))

MRKVUS
na konzultáciu kartu nepotrebuješ, teda aspoň ja som ju nepotrebovala ani raz. iba ked si budeš dávať robiť predoperačné

mrkvus

Ahojte baby, ktroé ste boli na konzultácií, potrebovali ste zdravotnú kartu? Ináč skoro každá tu píše, že sa jej po operácí vytvoril hrbolček, ja tomu fakt nerozumiem, aký hrbolček? je to veľké, na dotyk to bolí? vo štvrtok mám konzultáciu, tak som zvedavá.
Držím palčeky, ktorí máte v najbližšej dobe operáciu, aby všetko dopadlo podľa vašich predstáv.

julia123

teraz som so pozerala stranku ORL kliniky na antolskej v BA - Petržalka a tam sa píše, že robia aj septorinoplastiku. To je normalne plastika nosa , ale je tam istota, že vám nepoškodia dýchanie, kedže su odborníci na prepažky, a ktovie akoby spravili nos celkovo aj z vonku neviete niekto? Je to riziko keď to nie su plas. chirurgovia?

lu_la

KYBERNETIKA
no už zajtra máš ten "veľký deň" tak ti teda budem držať prsty, aby si mala pekný noštek, tak sa drž, veeeľa šťastia :) a potom možeš napísať, ako to dopadlo, ja budem len rada, teraz som v takom predoperačnom strese, že ma ide poraziť, ale to asi poznáš :)

imperis

noo tak nad tým je dosť skoro uvažovať nemyslíš? uvidím až po roku keď nos sadne aký bude mať tvar a či mi to bude až tak vadiť....vytvoril sa mi tam kde končí a prechádza mi to až do pravej strany do boku taká hrča

mishiatko

ahojte som mesiac aj par dni po opke a stale sa mi zda ze tam mam maly hrbolcek. myslite ze to zmizne? mate skusenosti? pomozu mi tlakove masaze?