Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

kybernetika

Lu_la:
Ahoj, tak už som po operacii. dnes som bola vyberat tamponadu..v pohode, doktor hovoril že takú pacientu ešte nemal ako ja,že skoro vôbec nemam modriny a opuch. ze vraj som takmer nekrvacala pocas operacie. Tak sa tesim už si vidim špičku nosa, priatelovi sa zatial páči. v stredu idem na predlahovanie...najhoršie bolo pre mna spat a najviac boli chrbat, ked musi clovek stale lezat na chrbte. noc je neskutocne dlha, clovek je unavený no zaspat nie a nie. Ja som po operácii ešte vyvracala krv po operacii, ale vraj sa to stáva. sice ja mam problem tak či tak s travenim, takze krv mi to podrazdila:)Už sa neviem dočkat ako ten môj frnačik :)bude vyzerat.

sabina1205

Prosím poradte mi, či je lepšie isť do ULK len v lokálke, alebo ku Kováčovi v celkovej anestéze. Momentálne bývam v BA, ale mám strach z tej lokálky.

Jana C

MRKVUS
práve že mne hovoril kopu informácií :) mne tam určite nič nevkladal, mne tam niečo zreagovalo, ako mi povedal môj doky. z toho som mala hrbolček. ja som vtedy na fotky ani nemyslela, nevadí. ved viem, ako robí.

mrkvus

no, on povedal, že je moc široký, tak mi ho bude musieť zúžiť, a to sa dá len tak, že mi ho nakomplet rozláme a znova dá dokopy. Povedal, že tam je riziko, že sa to zle zrastie a viac sme sa o tom nebavili, a mňa ani len nenapadlo sa ho nato opýtať, že čo potom. Ved uvidíš, ked tam budeš sedieť oprtoi nemu, stratíš reč a budeš len sedieť a v hlave úplne prázdno. Teraz ma napadá toľko vecí... a tedy nič. Tak držím palce. Opku mám na 15.4 o 9 hod ráno.

Ambitioins

Mrkvus: Ahoj a na kedy ta objednal co sa tyka operacie,?? ja sa chystam na konzultacku k nemu o dva tyzdne...som zvedavy co povie ,inac tiez som chlap :D hehe...a on ti povedal ze ti ho bude lamat na 6 tich miestach???fuha noo bo mne ho tiez bude lamat a som myslel ze to je taky akt ze to len raz prelomy a je to :D

mrkvus

Jana C

ja zas nie som na icg, škoda.

Ozaj, pýtala som sa ho na tie hrčky, čo sa tvoria po operácií a on mi povedal, že to je vlastne preto, lebo sa do nosa pri operácií vklada taká chrupavka a telo ju musí vstrebať, a ak ju celú nevstrebe tak sa vytvorí taká malá jrčka, ale tá časom zmizne, povedal, tak uvidíme. Baby tu o tom písali, tak toto mi nato poveal on.
Ty ked si bola u neho na konzultácií, nemala si pocit, že ti vlastne nemá ani čo povedať? ja som sa ho na ti fotky spýtala priamo, preto mi ich ukázal, ti si sa ho nepýtala?

mrkvus

ZAKYNKA.

Ahoj, dakujem, tak ak by ti to nevadilo, prepošli prosím na sherny333@azet.sk, díky moc, a ten preklep je v pohode.

Jana C
asi by si mi neposlala pár fotečiek, čo? sherny333@azet.sk, ak nie nevadí, pochopím, to ...dík

zakynka

mrvus
poslala som ti meila ale prišla mi sprava že to neodoslalo,nejaká porucha s postom.Ale možno ti pride neskôr