Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lu_la

KYBERNETIKA
jeej tak to ti blahoželám, ja som bola tiež včera u Juráška na poslednej predooperačnej konzultácii, bola som tam s priateľom a myslím, že sme sa stretli, mala si také dlhé kučeravé vlasy myslím, a zdala si sa mi fakt bez modrín a opuchu len som nechcela na teba veľmi pozerať, aby ti to nebolo nepríjemné a aby som nemala ja väčší strach. xi a myslým, že ked ty pojdeš v stredu na predlahovanie tak ja na vyberanie tamponady, kedže opku mám ráno v pondelok, tak sa tam asi opäť stretneme :) mne Jurášek vravel, že príliš veľké zmeny na mojom nose nebudú, kedže mám aj dosť veľkú hlavu, no že mi tak aspoň nebude nos pôsobiť veľko, tak som zvedavá, len dúfam, že aspoň dačo sa zmení.

Jana C

MONITAAA
viem aj o trvalých, ale tie by som radšej aplikovala do nosovo-ústnych vrások :)) je aj iné forum o plastikách, baby tam občas spomenú aj takéto srandy www.zzz.sk

MRKVUS
na milión percent. prečo?

Monitaaa

jani ja som pozerala ze su aj trvale implantaty, tak som rozmyslala ze prvy krat by som si dala na skusku vstrebatelny a potom mozno trvale niečo. nema s tym niekto skusenosti?

Jana C

MINITAAA
akurát som dnes o tom uvažovala :))) chcela by som, ale to nie je trvalé a zas zarábať len na pery sa mi nechce :(

Monitaaa

zaujimalo by ma ze ked vam zmensili nosteky či neuvazujete o zvačeni pier, lebo mne po operaciach sa dost zviditelnili pery a horna sa mi zda uzka. predtym to nebolo tak viditelne.

mrkvus

KYBERNETIKA.

Bola si celkovej? Ja som bola u Kováča v Banskej na konzultácií, 15.4 mám opku.. Povedal mi, že mi ho bude musieť polámať, odstrániť hrbol a tiež zužovať, lebo tiež ho máš široký, takže tiež skoro kompletka. On robí iba v celkovej.

kybernetika

Mrkvus:
Ahoj, bola som v Košiciach v Portamede u MUDr. Juráška. Je šikovný veľmi. No na mojom nose nebolo nič čo by bolo v poriadku podla lekára:) Takže robil mi hrb, zužoval špičku, lebo som mala široke chrupky, dvíhal špičku a zužoval pri koreni. Takže kompletka.