Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MONITAAA
a nepovedal ti doktor, že ked si bola 1.krát otvoreným spôsobom, tak 2.krát to môže byť s rizikom? bo mne to povedal :(( mne je trochu vidieť jazvu a bojím sa, aby som druhú nemala nad, alebo pod ňou, budem mať pásikavý nos :))

Monitaaa

ja nad tou perou este pouvazujem, mozno sa na to aj dam, ale ked tak určite nie teraz. ja som bola otvorenym sposobom obe operacie, ale jazvu po prvej operacii mi nebolo vidno vobec uz po troch tyzdnoch a teraz uz mam vybrate tiez stehy a začalo to blednut tiez si myslim ze o tyzden dva uz nebude vidiet a potom uz vobec

kybernetika

Lu_la:

:)))tiež som mala pocit že či to náhodou nie si Ty:) Ale priznám sa, pozerala som na Tvoj noštek no nezdal sa mi nijako divný..čo vlastne chceš s ním urobiť? Si pekné dievča. Ano, tak to sa opät stretneme. A o koľkej ideš ráno? Aby sme zbytočne nečakali na seba. Mne povedal že na 8:00 ráno. Nie určite som mu nič nekupovala a ani neplánujem. Myslím, že on je dosť inteligentný aby niečo také potreboval. Ráno si pred operáciou môžeš v pohode umyť zuby. Ked prídeš tak si ta on pofotí, nakreslí Ti na nos všetky zmeny a potom Ti ukáže kabínku kde sa vyzlečieš oblečieš si zelený plášť (nemusíš sa ho pokúšať zaviazovať, aj tak ho budes mal na sebe len prikrytý pri operácii.Necháš si len nohavičky a potom si lahneš na stôl pichnú ti injekciu, anesteziologička sa ta bude pýtať na základné veci, koľko vážiš, choroby v rodine, srdce až nebudeš vedieť ako a zaspíš. Potom som sa zobudula už len na to, že mi hovoria že môžem vstať a odviedli ma do izby vedla kde som už bola s priateľom. Operovať ma začali cca. o 9:00 hod a o 10:15 som už lezala na izbe. O cca. 13:00 som už išla domov, ale ležať tam môžeš dokedy chceš, ale ja som už chcela ísť domov.

kybernetika

Monitaaa:

sam lekar mi to navrhol, aby som o 9 mesiacov prišla že mi urobí hornú peru. Ale ja zatiaľ nad tým neuvazujem, chcela som len nos. nechcem byt cela umela:)))

kybernetika

mkrvus:
ano bola som v celkovej. Je to v pohode. Nemala som vysadenú ani atikoncepciu. ano mala som doslovne kompletku. Doktor sam povedal že mam nos ako z atlasu pre plastického chirurga. Ze na nom treba urobiť všetko. Držím Ti palce. Určite to bude v poriadku.

lu_la

all baby
a čo si mám obliecť na opku? niečo pohodlné, alebo mi tam oni dačo dajú alebo ako to chodí? a mám si rano pred opkou, ked už nemôžem jesť ani piť aspoň umyť zuby?

lu_la

KYBERNETIKA
a kupovala si Juraškovi nejakú fľašu, alebo niečo? lebo ja neviem vôbec ako to chodí pri operáciach