Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MRKVUS
gratulujem k rozhodnutiu! bola si už aj na konzultácii?

MONITAAA
omlazeni.cz, tam sa zaregistruj, aby si si mohla aj fotky pozerať a potom klikni na plast. operácie. je tam viac rubrík a baby potom písali, že to vraj dlho nevydrží, tak neviem. zajtra idem za mojim plastikom, tak ak nezabudnem, popýtam sa ho. ja chcem len trošku zväčšiť a spodnú dotvarovať, lebo na jednej strane je užšia...

Monitaaa

inak čitala som ze to stoji cca 200 eur čo nie je az tak vela oproti inym materialom, asi sa na to dam aj ja, ved ked si vezmem kolko prachov som dala predtym za vlasy a podobne, toto je este v pohode. ake by si chcela ty take tie pery z reklamy na ruze alebo niečo jednoduchsie?

mrkvus

KYBERNETIKA

Teba po zákroku pustili domov? mne kováč povedal, že tam musím jednu noc prespať, aby ma mohli potom monitorovať....

Jana C

MONITAAA
práve čítam na českom fóre a výplňových materiáloch a som na 100% rozhodnutá dať si vlastný tuk. tie trvalé materiály sú vraj vo viacerých krajinách zakázané a vlastný tuk ti telo prijme na 100%. len sa to musí 2 krát aplikovať, ale vydrží to niekoľko rokov..

kybernetika

lu_la
budem ti drzat palce. urcite to zvladnes. ked som to ja zvladla, tak aj ty urcite to zvladnes. ja chcem volat zajtra doktorovi ci mozem prist na predlahovanie aj skor ako v stredu, lebo dnes je este len nedela ale takmer mi to uz nedrzi, odpuchlo mi to a teda tie naplaste uz nedrzia tak nechcem aby sa to zmenilo tvar ked to este nie je hotove. este jedna vec, neviem ci ti Jurasek hovoril o Wobenzyme je uzasny na opuchy a modriny. Nie su to klasicke lieky ale len enzym telu prirodzeny.

kybernetika

Monitaaa

o 9 mesiacov koli operacii nosa. pichol by mi do pery kyselinu hyauronovu a vydrzalo by mi to cca 9 mesiacov. takze jednoduchy a rychly zakrok.

lu_la

KYBERNETIKA
no tým, že mám veľkú hlavu, tak až tak hrozivo môj nos nepôsobí, aj Jurášek vravel, že mi veľké zmeny nemôže urobiť, lebo by mi to ani nepasovalo, ale aj tak je dosť veľký, najmä ked zohnem hlavu dole a tak akoby som mala namiesto mäkkej časti "papuču" a tiež mam nos dosť široký. no ja ešte nie som dohodnutá na stredu, že o ktorej, ja som sa len dovtípila, že o dva dni pojdem vybrať tamponádu, ale keď teba dal na osmu, tak ja pojdem možno na deviatu..ešte sa s ním potom dohodnem, ked to všetko zajtra "prežijem" :))

Monitaaa

kybernetika a čo ti navrhol aky sposob zvacsenia či len tak vseobecne ste sa bavili? a prečo prave o devat mesiacov