Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Holky, za predoperačné vyšetrenia sa platí?
MRKVUS
jasnéé, tuším si to už písala, skleróza moja :) ja by som mala ísť 14-15.4. na stehy a sňatie dlahy, tak sa možno stretneme. ja som si nos po druhej opke masírovala sama od seba a zhruba po 5 dňoch sa trochu scvrkol, ale ked som prestala, vrátil sa späť :((
MONITAAA
len to s tou vrchnou neprežeň, lebo sa bežne u ľudí nevyskytuje, aby mali vrchnú peru väčšiu ako spodnú. to som čítala od nejakého doktora... ja si to ešte rozmyslím, lebo si chcem dať spraviť aj zuby a nasolabiálne vrásky... mala by som dostať množstevnú zľavu :)))
Jana C
Na konzultácií som bola minulý týždeň a opka 15.4, takže po veľkej noci, už nech je potom.
Chcela som sa spýtať báb, ktoré majú po opke... kázal Vám doktor masírovať nos, ked vám dal dole dlahu? teraz som sa na jednej stránke dočítala, že v čechách to dr normálne odporúčajú, aby sa im nos pekne vytvaroval... máte s tým niekto nejaké skúsenosti?
no a v ke vyjde nos makka časť na 13 tisic a komplet teda tvrdy aj makky nos na cca 30 tisic
no niektori lekari odporučaju tlakovu masaz na zmiernenie opuchov ale neviem pretože jedni to odporučaju druhi tvrdia ze to nema nejaky učinok tak neviem.
jani ja by som chcela zvačšiť hornu peru a spodnu minimalne akurat po bokoch troska vyplniť
JENN01
nie som naštvaná naňho, ale na výsledok jeho práce :)lebo robil mi aj iné drobnosti a tie sa mu celkom podarili...
Jana C
Ahoj ty sa ideš opýtať na tie pery Mladeka? Ak ano nie si na neho naštvaná? Myslela som si, že už k nemu v živote nepôjdeš. Veríš mu ešte?
Chcela som sa spýtať báb, ktoré majú po opke... kázal Vám doktor masírovať nos, ked vám dal dole dlahu? teraz som sa na jednej stránke dočítala, že v čechách to dr normálne odporúčajú, aby sa im nos pekne vytvaroval... máte s tým niekto nejaké skúsenosti?
kolko ma vyjde taka opka nosa na vychode???rp