Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JanaC
vôbec to nebolelo,len je to trošku nepríjemné ked to vyťahuju a trošku to aj štekli(ale platničky su pružné a z priesvitnej tvrdej folie).Takže uplne sa to dá zvládnuť:)
No a na kontrolu mam prisť o mesiac(ale ak by niečo trebalo tak kludne mam prisť aj skôr).
Po operácii po mna prišiel priateľ na aute,cesta bola dlhá a hlavne samá jama takže som citila každy kamienok.Ale inač dalo sa to zvladnuť.
Neboj tie tri týždne zbehnu a už čoskoro aj ty budeš mať po všetkom a verim že uspešne:)
ZAKYNKA
bolelo vyberanie tých platničiek? nejako sa operácie tej prepážky začínam báť :(( dal ti ešte niekedy kontrolu? ja ti tak závidím, že to už máš za sebou :) mňa čakajú ešte 3 týždne stresov. inak, ako si zvládala cestu domov po opke?
MONITAAA
asi viem ktorú myslíš.. také čierno-biele fotky mala? ona mala aj svoje pery dosť veľké, nechápem, na čo si ich dávala zväčšiť. má to teraz veľmi neprirodzené. teba kto operoval? už strácam prehľad :))
No dievčata,dnes som bola po tyždni na kontrole,daval mi dolu dlahu,aj platničky z nosa a poviem Vám,že už teraz sa mi môj "nový" noštek začína páčiť.Je ešte dosť opuchnutý,ale neporovnateľne krajší ako bol predtým.
Mrkvus
ja som za predoperačné tiež nič neplatila - hradí ti to zdravotná poisťovňa.
a este som sa chcela vas opytať či mate niektore fotky na tom omlazeni? alebo či si nevymenime fotky nostekov
je tam aj jedna slečna čo to ma vyplnene tukom, ale ma dost čerstve fotky a po tyzdni tam ma pusu este dost opuchnutu ako kačička ale to asi zavisi od mnozstva tuku. inač zajtra mi davaju dolu dlahu!! tak som zvedava ale čo si pamatam po prvej operacii tak prve mesiace bol ten nos nič moc az potom nabral krajsie rysy
mrkvus
ja som neplatila nič za predoperačné...
MRKVUS
veru platí. ja som o tom prvý krát nevedela, tak ma skoro rozkotilo, keď všade pýtali peniaze, hehe. priprav si tak 1500-2000 sk
MONITAA
veď uvidíš :)) ja som čítala rozhovor, tuším so Šrámekovou, že mala vlastný tuk pod očami (nejak tak, už si to presne nepamätám :) a že sa jej vstrebal... ja by som ho chcela do nasolabiálnych vrások a pod oči... no neviem
imperis:
na kontrolu este len idem v stredu. Musela som sa preobjednat. Potom dam vediet ako som dopadla.
nie nie určite nechcem vrchnu vacsiu ako spodnu, lenze ja mam vrchnu aj tri krat mensiu ako spodnu a to spodnu nemam nejak velku, proste vrchnu mam po stranach moc uzku aspon podla mna