Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JanaC
nie nie, len mi vybral tamponadu,nič viac.Pozeral mi to vo vnutri nosa a vydel tam aj tie platničky a vravel že su tam prišité ale že to vyzerá velmi dobre.
ZAKYNKA
hej, čítala som to. len ma zaujíma, či ti ORL v PP aj sňal dlahu a dal ju naspäť, alebo iba vybral tamponádu. ja pôjdem až vo štvrtok na tamponádu, radšej si deň počkám, ako by som mala ísť k cudziemu doktorovi :D
JanaC
no ano pochvaloval mi to,aj mi vravel že pozna pracu prim.Kováča a že budem spokojná(pisala som ti to aj v meily).Tamponádu mi kazal vybrať Kováč u nas v PP aby som nemusela opať cestovať(dva dni po operácii).
ZAKYNKA
ale ja som myslela, ked si išla u vás v PP na výber tamponády, či bol doktor zvedavý, ako ti to Kováč spravil :)) po koľkých dňoch ti kázal vybrať tamponádu? ja som sa u nás s doktorom dohodla na štvrtok. som tiež taká ťapa, mala som skôr vysadiť tabletky, mohla som to už maž za sebou :((
prepačte zmizol
ansvet a tebe kedy robili. no ja som ju mala necitlivu a tvrdu dlho, postupne sa to zmensovalo stale nizsie a nizsie ale ten spodok bol necitlivy dlho zmyzlo to po cca desiatich mesiacoch a po jedenastich ma operovali znova.
jani v chirmede
JanaC
ano na ORL v BB,vybrali mi stehy,platničky,ale najprv mi dali dole sadru a všetky leukoplasty.S tymi platničkami sa dosť zle dýchalo,hlavne preto lebo sa mi o ne zachytavali sopliky aj zaschnutá krv takže som si to doma čistila vat.tyčinkami takmer stale.Ale ked ti to vyberu tak už je to uplne v pohodičke.
Nakoniec mi to prelepil opať leukoplastom ale ten si už mam ja sama dať dole v piatok.
Naozaj sa neboj,určite to nebude horšie ako dva krat predtým.Dôležite je aby sa to podarilo a aby si bola spokojna.
ZAKYNKA
tamponádu ti vyberali na ORL? dali ti dole aj sádru? či ti to len vybrali a šla si? mohla si dýchať, ked si mala tie platničky? fuj, ja sa tak bojím...... :((