Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MISHIATKO
aj môj prvý doktor bol v tomto ústretový

ZAKYNKA
mala si moc veľkú dlahu, alebo iba takú decentnú?

mishiatko

monitaaa: ahoj mozem sa ta spytat preco si bola na druhej operacii ? co sa ti na nose nepacilo?
petula5: aky si mala hrbol ? nemas foto ?

Monitaaa

ano po desiatich mesiacoch bola spicka na citlivost skoro ako predtym, inak dnes mam dole dlahu a som z nosom zatial velmi spokojna, ani mi neopuchol po snati dlahy ako pri prvej operacii, je o dost uzsi ako predtym, čo je super

karin11

Ako sa prosím vas skracuje nos, robili vam aj skracovanie? To sa prišije bližšie k tvari, ale sa to musí pod nosom narezať? Alebo sa vo vnutri nosa v špičke odoberie tkanivo? Ale potom by sa museli aj nosne dierky zmenšiť, aby neboli moc ku špiške nie? Diky moc.

petula5

Monitaaa dobre ze pises o tej spicke, ja ju mam tiez necitlivu a tvrdu, takze hovoris, ze sa to upravilo po 10 mesiacoch? no uvidim, dufa, ze aj mne to este prejde.
ja mam za sebou vcera kontrolu po 5 mesiacoch a vraj moj ,,kopec" medzi tvrdou castou nosa a a spickou je opuchova tekutina, ktora sa nasiakla do jaziev a neviem coho. takze mam vytlacat ale doky povedal, ze to bude musiet zrejme znovu otvorit a odstranit... takze sa tesiiiiiiiiiim, lebo som myslela, ze ma odbije...