Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lu_la

All baby po opke
to normálne ste si umývali zuby aj vlasy, alebo ste mali nato špeciálny spôsob? ja som taká nemotorná

lu_la

KYBERNETIKA
no už mám aj ja po prvej opke a veľmi dúfam, že aj poslednej, lebo ja som príliš citlivý človek na takéto pooperačné srandy :( Kybernetika, ked ti vyberal tamponádu, tak už si potom normálne dýchala nosom?lebo mne sa spustila krv a musel mi tam niečo opäť dať :( a ty už maš aj vymenenú dlahu, že?a kázal ti doktor nejako vyplachovať, či prečisťovať nos?

Jana C

MONITAAA
o tom chirurgickom zväčšení som čítala, že to potom aj tak treba niečím vyplniť.. To, čo by som ja chcela, je akási minimasáž, ktorá ti pery napumpuje kyselinou hyalurónovou. Neostávajú modriny, lebo sa pery nepichajú. Vysielajú sa elektrické impulzy, vďaka ktorým sa kyselina dostane hlboko do pokožky a vyplní medzibunkové priestory. Vraj je to veľmi prirodzené. Našla som si ten prístroj na internete a dajú sa tým vyplniť aj vrásky. Tak super :)))

Monitaaa

jani a čo je to za metoda???
ja uz som sa skoro rozhodla že si to dam zvacsiť chirurgicky, posunom červene... lekar mi to aj odporučil. najprv sa robi stred, stoji to niečo cez 200 euro. vacsinou stači vysunuť ten stred a ked nie tak sa vysuvaju aj boky to stoji dalsich 200 euro. ale je to trvale!!!

zakynka

karin11
ešte nemam fotečky,som 10 dní od perácie,a mam ešte leukoplast na nose.Myslim že fotiť ma bude až po mesiaci,ked pôjdem na kontrolu.

zakynka

JanaC
no myslim že takú normálnu,zakrývala mi sice takmer cely nos,ale špičku nosa som si videla.Inač už teraz môj nos vyzera velmi pekne,som naozaj spokojná.Ešte je cely bolavy,a stale citim opuch ale je taky maličky:) fakt ma zlaté ručičky

Jana C

MONITAAA
ahoj, neviem, či si čítala novú EMMU, ale je tam článok o zväčšovaní pier. Je nejaká nová metóda, stojí to 50 eur, vydrží to asi 2 mesiace. vraj je to veľmi prirodzené. pôjdeme? :)))