Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

kybernetika

lu_la:
No ja verím, že reoperacia nebude potrebná. Aspoň čo som hovorila s Juráškom, teraz mi pozeral nos a povedal že všetko je ok, prípadne po operácii sa môže nahromadiť nejaké tkanivo na špičke, žeby bola väčšia ale to on na mieste odstráni (injekčne).V mojom prípade mi ešte hovoril, že môže vzniknúť že budem mať tú prepážku medzi nosovými dierkami troška padnutú(vyplýva to z môjho nosa) to ma upozornoval ešte pred operaciou ale to tiež vie odstraniť len menším zákrokom bez akýchkoľvek problémov. Ja idem na skladanie dlahy v pondelok o 8:00:)) už sa neviem dočkať a na druhej strane sa bojím sama seba ako budem vyzerať, smiešne:). Ja opuchnutá nie som vôbec. Jediné čo mi zostalo sú jemne modré tiene na očných viečkach, takže mám permanentný make-up:).

lu_la

Kybernetika
no ja som na tom podobne, tiež mám špičku velikúúú, dúfam, že odpuchne. No ja mám prísť až v pondelok na predlahovanie, tak neviem, či mi to cez víkend už úplne neopadne. ja ešte nosom nedýcham, keďže tam mám nejaké tie veci, kvôli krvácaniu, takže musím počkať, kým mi to vraj samo vypadne, no som zvedavá ako. a tebe kedy bude dávať úplne dole dlahu? a opuchnutá nie si?ja mám také opuchnuté žlté oči, hrôza, ale no musíme niečo vydržať. ja som si tiež ešte neumývala vlasy, ale asi až v nedeľu s dopomocou sa odhodlám, no dúfam, že nám to všetko bude stáť zato a nebudeme potrebovať žiadnu reoperáciu, to by som už asi nezniesla :(, Jurášek vravel, že uňho vraj sa robia reoperácie max. v 20% prípadoch, tak dúfam, že my tam patriť nebudeme.

kybernetika

Kočky, čo už máte po operácii viete mi poradiť ako dlho ste mali ešte opuchnutý nos "viditeľne" po zložení dlahy?

kybernetika

lu_lu:
Tak ja sa priznám, že vlasy som si ešte neumývala. Ale už to budem musieť urobiť zajtra bezpodmienečne:) No ešte neviem ako na to. Asi len v záklone vo vani takže priateľ bude musieť asistovať:)) Zuby umývam úplne v pohode.

kybernetika

Lu_la:
Ahooooj. Supe, to som rada že Ti všetko prebehlo ok! Ja som bola na predlahovaní ešte v piatok, volala som mu, že mi to už slabo drží tak som bola o den skôr. Hovoril, že to má u mna veľmi hladký priebeh a že aj u Teba to bolo išlo veľmi hladko. Keď mi vybral tamponádu, tak mi troška z jednej dierky išla ešte krv tak mi znova dal pred nos tú gazu ale to som mala len chvílu a potom sa krvacanie zastavilo. Takže v pohode. Čistiť nos mi práveže zakázal aby som si tam neurobila žiadne zbytočné komplikácie, nenarušila nejakú jazvu a spustilo sa mi krvacanie. Ale ked som bola na predlahovani, tak som mu hovorila, že mám v nose chrasty, tak mi ich vybral všetky. Vtedy sa mi už začalo lepšie dýchať, dal novú dlahu ale tú mi viacej pritiahol na nos takže som opať mohla dýchať len sťažene. Dnes je to už lepšie, lebo nos odpúcha a dýchať sa už dá. Neviem však ako dlho budem mať ešte nos opuchnutý. Videla som sa už v zrkadle pri predlahovaní bez dlahy ale bola som v takom šoku že ani neviem ako vyzerám:)) No špičku nosa mám ešte ako zemiak ako povedal doktor Jurášek:)Kedy ideš na predlahovanie?

Jana C

ZAKYNKA
čo ti dal Kováč tie 3 papiere, tak na ten jeden ti dal internista správu? lebo dnes sa k nej idem objednať a ona bude mať určite nejaké komentáre....

Jana C

LU_LA
vlasy iba v záklone, to ti asi hovoril aj doktor. umývala mi ich mamina nad umývadlom, včera som ju pripravila na to, že to bude zase robiť mesiac :)) zuby viac menej v pohode