Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JANA C
Prečo to bolo 2x a teraz znova? Nebola si spokojná? Ja by som potrebovala kontakty, kde si napríklad bola a aj ďalšie podrobnejšie informácie ak môžeš napíš mi na 00ariana00@azet.sk Dík
00ariana00
ja som bola 2 krát a o 2 týždne ma čaká tretia operácia. čo konkrétne ťa zaujíma?
DD, uvažujeme nad operáciou nosa a bola by som vďačná za akékoľvek informácie od niekoho, kto to už podstúpil. (Tipy, kontakty a pod./ Ďakujem
Matiska
Aj ja by som chcela vidieť tvoj nostek pred a po a aky hrbolček sa ti spravil? pošleš mi prosím ťa foto?
Dakujem. julia123@azet.sk
Matiska:
no mne sa urobil hrbolcek a zostala mi aj vacsia spicka. Ale o 3 mesiace idem este na kontrolu vtedy sa presne dohodneme co mi bude robit. Este sme sa ani nebavili ci to bude v lokalke alebo v celkovej.
301@azet.sk dakujem ti zatial. som strasne zvedava, nehnevaj sa :-)
brcka
napis mail adr.
admina
no mna robil v januari takze hadam nebudem cakat rok. a tebe co konkretne bude robit?a nehovoril ci ta uspi a ake vysl. potrebujes?
Matiska:
no ja budem musiet ist tiez na nejake upravy a predbezne sme sa dohodli na jul a to bude 7 mesiacov po operacii. Takze rok urcite nemusis cakat.
matiska
prosim ta nemas fotky? velmi by som chcela vidiet, ze ako ti urobil nos. ja som objednanana uz na konzultacku ku kovacovi, ja som uz na jednej opke bola ale v MT. chcem si dat uz len spicku dorobit. a tebe co vlastne robil? mne sa na jednej strane zle zrastla kost, tak to mam strasne citlive. a to som bola v decem.2005.