Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
ahoj, tak už sa nám to kráti. POčuj, akosik sa nemôžem zbaviť nádchy, a bojím sa toho, že sa nevyliščim do termínu. Zobere ma na opku, aj ked budem mierne nachladnutá? Nebola som ešte ani na predoperačenom, chystám sa ked mi bude lepšie. Chcela som sa ešte spýtať, nemám s tým skúsenosti.. môžem ísť na predoperačné ak mám svoje dni?
00ariana00
ja idem už 3.krát a tiež sa hrozne bojím, ale vždy sa pozriem do zrkadla a to mi dodá novú odvahu. operácie sa báť nemusíš, nebolí to, ani neskôr. ja som nezobrala ani 1 tabletku od bolesti. opuchy a modriny zmiznú a ostane ti pekný nos. good luck
JANA C
zatiaľ dík v pondelok idem volať a som zvedavá čo bude, hlavné je, že som už odhodlaná, takže dúfam, že ten strach prekonám, dotiahnem to do konca a necúvnem
LU_LA
po prvej opke sa mi hrozne šúpal nos, tak to bola s makeupom problematické. na očiach som mala tmavofialové modriny, tak som nepotrebovala ani tiene :)) po druhej opke som sa nalíčila po 4 dňoch, keď som šla na kontrolu. to už nebolo také hrozné, lebo zásah bol menší
00ariana00
zavoláš, dajú ti termín na konzultáciu, prídeš, popozerá ťa, povie ti, čo treba spraviť a dá ti termín opky. ak neberieš antikoncepciu tak zhruba o mesiac, ak berieš, tak budeš musieť vysadiť (alebo nebudeš, majú nejaký zoznam) a opka bude o 6-7 týždňov
JANA C
a nevieš aký je zhruba postup a čakacie doby mám trošku strach
00ariana00
tel. číslo 048/413 29 05. treba tam zavolať a objednať sa na konzultáciu, inak ťa nezoberie
JANA C
a nevedela by si mi poslať kontakt na MUDr. Kováča nenašla som ho na nete dík
00ariana00
nie som spokojná, preto idem už 3.krát, ale tentoraz k inému lekárovi. bude to s rizikom, ale kto nevyskúša, nemá. teraz idem k MUDr. Kováčovi do BB, baby si ho tu veľmi chvália